…. pentru copiii vostri, bineinteles :)

Hainutele de la Pifou. Despre care v-am mai povestit si care se lasa cu lipici. David cel putin a facut o pasiune subita pentru un body bleu, cu maneca lunga si cu niste catelusi brodati. Atat de mare e pasiunea, ca nu ne mai lasa sa i-l dam jos. Acesta este body-ul:

Ca idee, sa stiti ca au vouchere cadou, pe care le puteti face cadou prietenilor, in cazul in care nu doriti sa va riscati la alegerea unei culori sau a unei marimi :)

Si mai fac multe altele, cum de exemplu este acest body pe care l-am primit de la ei special pentru Raducu, sa ne fie de amintire. Multumim, Pifou!

Jucariile de la 3pitici

Site-ul arata excelent, va recomand din inima sa intrati pe el, pentru ca e construit in asa fel incat sa gasiti ce va doriti in cel mai usor mod cu putinta (acum vorbeste profesionistul din mine). Mamei din mine i-a placut aplicatia prin care se poate genera scrisoarea lui Mos Craciun, pe care o puteti gasi aici.

Tot ei s-au gandit bine, ca in perioada asta parintii cauta cu disperare costume de serbare, asa ca le-au semnalizat bine de tot, ca sa le gasiti in no time. Au si Melissa & Doug, au Lego, au Thomas. Si multe altele.

Jambierele de la Diana.
Sub brad puteti pune pentru picii vostri niste jambiere . Arata senzational, sunt vesele si colorate, si din propria mea experienta copiii se vor bate pe ele :)

Astea asa, de inceput… Pana la Craciun mai este. Nu mult, dar mai e :)