Incepand de ieri suntem sus, in sfarsit, si cu 30rocks :). Spun in sfarsit, deoarece si eu si Andreea ne-am fi dorit de mai de mult sa ii dam drumul, insa ultimele luni ale anului care tocmai s-a terminat au fost cel putin nebune pentru amandoua.

Si de ce 30rocks? Pentru ca, cel putin privind prin propria-mi experienta, ultimii cinci ani si ceva au fost cei mai plini. Din toate punctele de vedere, cu bune si cu rele, am avut parte de multe schimbari, transformari, incertitudini devenite certitudini. M-am maturizat, am vazut totul cu alti ochi, am savurat parca cu si mai multa pasiune tot ceea ce mi s-a intamplat si nu in ultimul rand, m-am „asezat”, m-am „linistit”. E figurativ spus, pentru ca viata mea la 30+ este un vartej continuu, insa m-am „asezat” mai ales din punct de vedere mental, al prioritatilor, al lucrurilor care cu adevarat conteaza.

Si totusi, ce vrem noi cu 30rocks? Dincolo de manifest, pe care il puteti citi aici, si chiar va recomand sa o faceti, vreau sa mai spun doar ca acolo este si va fi pus mult suflet. Ca totul va fi privit la modul personal, experiente de zi cu zi, dincolo de ceea ce scriem pe blogurile noastre, ca vom incerca sa oferim si niste sfaturi, multe dintre ele avizate si ca vom oferi si domnilor partea leului, prin guest posturi.

Sper sa va placa, sper sa va convingem pe multe dintre voi, care inca nu ati ajuns la pragul 30+ ca viata nu se termina, ci dimpotriva, asa ca merita sa ne cititi chiar daca nu va incadrati in „nisa” :)

Sper sa va placa si mica noastra joaca din editorialele foto, vor veni si altele pe parcurs, trebuie sa recunosc ca au fost primele mele shootinguri, si NU este usor deloc! Mi-am daramat cateva idei preconcepute, mai ales la primul shooting, unde frigul a fost principalul inamic, insa ne-am descurcat cu brio, mai ales ca i-am avut drept fotografi pe Radu Badoiu si Cristian Sutu de la Foto Union, care ne-au ajutat enorm. Ce a iesit puteti urmari aici.

Well cam atat for now, lectura placuta va doresc si sper sa va faceti un obicei din a ne citi, iar eu imi doresc sa reusesc sa ma ridic la inaltimea asteptarilor voastre. Wish me luck :)

Andreea, we did it, baby!!!