In urma cu aproape jumatate de an spuneam ca „sunt fiinte pe lumea asta, care prin simpla lor atingere, prin simplul fapt ca drumul tau se intersecteaza cu al lor, iti schimba complet viata”. Fiecare dintre noi, pe parcursul existentei noastre pe acest pamant, influentam, de cele mai multe ori fara sa fim constienti, vietile tuturor celor din jurul nostru. 

Tudor (Bibi) in existenta sa scurta si efemera ne-a influentat pe noi toti, cei care am intrat in contact cu el, intr-un mod aproape ireal. Amprenta existentei sale a ramas adanc intiparita in inimile noastre, si amintirea sa nu se estompeaza cu trecrea timpului, ci dimpotriva devine din ce in ce mai puternica.


Din durerea pierderii lui, Loredana a gasit resorturile si puterea de a da un nou sens trecerii lui pe aceasta lume si porneste la drum, acum,  cu emotii, sa ajute la randul ei mai departe. In cei doi ani de lupta acerba cu boala lui Bibi a studiat asiduu in ce mod influenteaza o nutritie echilibrata sanatatea. Acum merge mai departe, pe acelasi drum, al vietii sanatoase, al unui program de nutritie echilibrat, si vine in ajutorul nostru, consiliindu-ne, si sustinandu-ne in incercarea de a redeveni mai plini de viata, mai curati.


Este health coach al unuia din cele mai cunoscute institute de nutritie la nivel mondial, „The Institute for Integrative Nutrition”.


O veti gasi aici, pe Gust de viata curata, si nu mai asteptati momentul „potrivit” pentru a va schimba viata. Incepeti pur si simplu de azi. 


Si sa aveti incredere oarba in ea. Este mama care a facut tot ceea ce a fost omeneste posibil ca sa isi salveze puiul. Ar fi mers si dincolo de asta. 


Si este eroina mea, este modelul meu.