Undeva acum aproape doua saptamani aflam de drama prin care trecea nepoata de numai sase luni a Codrutei, Ioana, si implicit intreaga familie, dupa aflarea diagnosticului de formatiune tumorala la ochi.

La noi nu ar fi avut sanse, recomandarea era de extirpare a ochiului afectat. Cum sa recomanzi asa ceva, pur si simplu? Parintii Ioanei nu s-au dat batuti, au trimis mailuri, mesaje, si au ajuns la o clinica oftalmologica din Germania. Insa operatia, care trebuie facuta fara intarziere este costisitoare, peste 10000 de euro dupa estimarile initiale, fara sa mai vorbim de tratamente ulterioare, analize, spitalizare, drumuri Romania Germania si asa mai departe.

Ce s-a intamplat ulterior? O mana de femei au organizat exclusiv online, pe Facebook un eveniment asemanator licitatiilor. Mecanismul era simplu. Cine vroia sa doneze posta fotografia, cine vroia produsul licita, iar la final the highest bider castiga. Dupa ce respectivul oferea dovada platii banilor in contul parintilor Ioanei, donatorul trimitea produsul.

Simplu, nu?

DA!

Pentru ca vorba s-a raspandit, pentru ca s-a mers pe incredere, pe o atmosfera prietenoasa, pe armonie, pe sistemul din gura in gura, iar acum sunt sute de produse unde se dau adevarate „batalii”.

Vreti sa stiti cati bani s-au strans in mai putin de o saptamana de la pornirea licitatiilor?

Aseara erau in conturi 18300 RON si 3570 de euro!

Sa recapitulam: O comunitate de femei, exclusiv online, au reusit sa adune pentru Ioana in mai putin de o saptamana peste 7800 de euro!

Va vine sa credeti? Voua poate nu, insa mie da. Pentru ca nu o data, comunitatea de mame a aratat ca poate sa schimbe muntii din loc. Felicitari fetelor! Felicitari Codruta, felicitari Raluca, felicitari tuturor fetelor care au donat, felicitari tuturor celor care au licitat. Asta este adevarata putere!

Si sa stiti ca in continuare este nevoie de ajutor, mai este mult „pana departe”, puteti gasi enorm de multe lucruri interesante acolo, inclusiv rochii de mireasa, haine de designer si niste bijuterii superbe, jucarii, produse electrocasnice, hainute de copii, etc..

Pagina se numeste „Vindem si cumparam pentru Ioana”

Incepand de aseara este sus si noul site dedicat Ioanei, pe care il puteti populariza, daca doriti.

Si va mai pun aici inca o data conturile in care puteti dona bani. Vedeti ca au si paypal.

Cont in lei: RO12INGB0000999903064925
(Banca: ING Bank Tg. Mures)
Contul de euro: RO18INGB0000999903417024
(Banca: ING Bank N.V.Amsterdam – Sucursala Bucuresti )
Swift : INGBROBU
Titular: Gageanu Doru Florin

Later edit: Azi erau in conturi 24600 RON si 3800 de Euro.