Cam twisted sa vorbim de Martisor, cand peste trei zile e Valentine’s sau peste nici doua saptamani Dragobetele, nu-i asa? Nu prea, as zice eu. Plus de asta, puteti afla parerea mea sincera despre Valentine’s sau Dragobete sau whatever sarbatoare de dragoste, citind editorialul meu de azi de pe 30 Rocks.

Pentru Martisor am doua recomandari de locuri de mers si cumparat martisoarele ideale, pentru tot anturajul vostru. Si cand spun ideale, ma refer la faptul ca in aceste doua locuri veti gasi acele martisoare care nu se uita prea usor.

Primul este MTR – si Targul de Martisor, care se desfasoara intre 27 februarie si 3 martie. Nu exista inca anuntul oficial, sunt la faza de inscrieri pentru expozanti, insa urmariti-le site-ul curand fac si anuntul oficial.

Al doilea este un mic eveniment mai altfel. Mai chic. Mai a la Chic Victim. Si acolo veti gasi exact ceea ce va trebuie. Combinatia perfecta intre delicatetea, atribut esential al unui Martisor care se respecta si acel ceva in plus,  parte „je ne sais quoi”, parte „uber-chic and uber cool” caracteristica bijuteriilor Chic Victim. Vi se pregatesc niste Martisoare veritabile, nonconformiste insa purtabile all day long si all night long.

Evenimentul va avea loc pe 24 februarie, va tine toata ziua, curand aflam si locatia, deci fiti pe faza. Ca si sneak peak verbal, va spun ca sunt senzationale, eu cam stiu cum vor arata, si deja m-am abonat sa cumpar, deoarece am o lista lunga, anul asta la lista s-a mai adaugat si colectivul de profesoare de la scoala, deci, avem de cumparat…

Evenimentul este public, toate informatiile le aveti aici.