Va spuneam acum vreo doua saptamani ca am fost la o intalnire speciala. Nu numai datorita faptului ca din cele patru reprezentante Pampers cu care urma sa ma vad, pe doua dintre ele le cunosteam deja, din cu totul alte ipostaze (Luminita de exemplu s-a implicat foarte puternic in sustinerea campaniei lui Bibi si ne-a ajutat enorm pe partea de promovare) cat mai ales datorita faptului ca ajunsa la locul intalnirii am realizat ca eu eram singura bloggerita de acolo. Organizasera intalniri one-to-one cu fiecare bloggerita in parte, tocmai ca sa fie eliminat din start factorul impersonal, care este de cele mai multe ori imprimat pe evenimente de acest gen.

Mi s-a parut a fi cel mai frumos gest cu putinta din partea lor, faptul ca si-au dedicat cateva ore pentru fiecare dintre noi, astfel incat sa ne raspunda la toate intrebarile pe care le-am fi avut, cu toata atentia concentrata exclusiv asupra noastra, asupra comunitatii stranse in jurul blogului, asupra dilemelor pe care le-am putea avea, etc.

Au urmat doua ore si aproape jumatate in care am ras, am stat la povesti dar mai inainte de toate, am testat indicatorul de umezeala din noul Pampers Premium Care. In acest scop am varsat special o sticla intreaga de apa, si doar tremuriciul din mainile mele a fost de vina pentru cele cateva picaturi scurse si pe masa, in rest, tot ce a ajuns pe interiorul scutecului acolo a si ramas. Si indicatorul s-a facut albastru, si imi pare rau ca nu am retinut exact in ce moment al golirii sticlei a avut loc schimbarea de culoare, insa, sincer, m-am distrat, pentru ca acasa, in atatia ani de vehiculat scutece, nu am apucat sa fac asta, desi mi-am dorit mereu :))

Am avut parte de prezenta tizei mele, Bogdana Rusescu si am ras cu ea de fiecare data cand ne rosteam numele, pentru ca era absolut ciudat, intr-un mod distractiv sa ne auzim. Stiu ca pentru o Andreea, ca sa zic primul nume care imi vine in minte (am multe Andree, toate una si una!) nu este ciudat, dar credeti-ma, noi Bogdanele, suntem destul de rare (chiar foarte rare!), asa ca atunci cand ne intalnim este un subiect hot si nou.

Am discutat despre tot si toate, evident pe tema copiilor si a cresterii lor, cu Roxana Rusu Pusca, medic pediatru si cu Cristina Haica, psiholog, si recunosc ca toata conversatia mi-a fost si mie de un foarte mare ajutor, pentru ca am gasit raspunsuri la niste intrebari ce ma framantau, si mai ales deoarece am descoperit niste doamne cu care am fost mereu pe aceeasi lungime de unda.

Mi-as dori sa mai am parte de asemenea intalniri, cu oameni sincer interesati de omul din spatele blogului, de istoriile sale, dar mai ales de comunitatea din jurul blogului!

Asa ca noul Pampers Premium Care cu indicator de umezeala a fost un pretext, insa un pretext minunat, din toate punctele de vedere.

Si ca sa dam Cezarului ce este al Cezarului, mi-am amintit de toate acele dati in care am desfacut si schimbat scutecul copiilor fara ca acest lucru sa fie neaparat necesar, praduind destul de multe scutece in istoria noastra recenta, si am inteles pe deplin acum utilitatea acestui gadget.  Desfaci hainutele copilului, vezi daca dunga indicatorului s-a colorat, daca nu, atunci inseamna nu este inca momentul sa il schimbi. Revii mai tarziu. Simplu, nu?