Azi e ziua tragerilor :)

In urma cu aproape doua saptamani va povesteam de un produs dedicat mamelor, al carui scop este stimularea si sustinerea lactatiei. Un produs natural, realizat exclusiv din plante, din nu mai putin de opt plante, cu efect „incrucisat”, atat pentru mama cat si pentru bebelus, care beneficiaza si el indirect de calitatile produsului.

Despre Lacto+ este vorba, iar la momentul respectiv distribuitorii Lacto+ va ofereau spre testare patru flacoane. Intre timp am stat de vorba cu ei (acesta a fost unul din motivele pentru care tragerea care are loc azi nu s-a tinut pe 1 martie) iar ei au fost extrem de deschisi la propunerea mea de a mai suplimenta cele patru flacoane cu inca unul, asa ca avem nu patru ci cinci flacoane de daruit. Si profit de ocazie sa le mai multumesc o data celor de la Lacto + pentru acest gest!

Deci, in acest moment sunt inscrise 12 doamne, si anume:

1.    
Silvia
2.    
Cristiana Ulmeanu
3.    
Musetel
4.    
Marilena
5.    
Olivia J
6.    
Cristina Serbanescu
7.    
Daniela
8.    
Claudia Galbinisteanu
9.    
Denisse
10. Paula
11. Raluca
B
12. Mari
B
Iar cele cinci flacoane se duc catre:

Mai exact: Denisse, Claudia Galbinisteanu, Cristina Serbanescu, Silvia si Daniela. 
Doamnelor, felicitari, iata un martisor frumos pentru voi si pruncii vostri, va astept cat mai repede cu putinta cu un mail la mydanii arond gmail punct com in care sa imi transmiteti datele voastre, sa le pot trimite si eu mai departe.
Si cu titlu de rugaminte din partea mea, mi-as dori ca dupa ce primiti flacoanele si le testati, sa imi scrieti si mie un mic feedback legat de produs, cum l-ati perceptu si daca ati simtit efectul rapid :) Chiar sunt curioasa, este singurul de pe piata pe care nu l-am testat pana acum, sincer nu imi doresc sa il mai testez, caci lapte am garla, plus de asta suntem la varsta la care incercam sa rarim alaptatul nu sa il intensificam :))).
Va multumesc voua, tuturor celor care v-ati inscris, va doresc din inima bafta si spor la alaptat, sa tina cat mai mult, caci este cel mai bun start pe care il puteti da copiilor vostri!