Nu mai zic mai multe, va las cu cateva imagini care nu au intrat in editia de print, nici despre materialul scris despre mine de Mihaela Serea, deoarece vreau sa cumparati revista. Este in doua variante, cu carte sau fara carte (la 8 respectiv 15 RON), sfatul meu sincer este sa o cumparati fara carte.

Multumesc Daniela Palade Teodorescu pentru invitatie, multumesc Mihaela pentru sedinta, a fost o placere si o onoare, me very proud, really very proud, ca e prima data cand particip la o sedinta foto de acest gen si evident prima data cand apar intr-o revista glossy :)

A fost si distractiv, chiar daca, si o zic pentru a doua sau a treia oara, nu este deloc usor, asa cum pare uneori :) si cel mai complicat a fost cu mainile, cu care nu am stiut pur si simplu ce sa fac, si cel putin la fel de complicat a fost cu zambetul la comanda. Dar a iesit ceva frumos, zic.

PS: Pozele sunt cele needitate, adica mai pe romaneste nefotosopate.

PPS: In caz ca v-au facut cu ochiul cele trei coliere de la gatul meu, sa stiti ca le gasiti pe Tuxedo Confessions, sunt absolut sublime.
Rochia asimetrica este tot de pe Tuxedo, si cred ca imi voi lua si eu una, deoarece este out of the box din toate punctele de vedere. Nu este extrem de usor de purtat, insa efectul WOW e garantat.
La fel, tot de pe Tuxedo am si fusta din prima fotografie si body-ul. Pe acelea le am de ceva vreme, nu cred ca se mai gasesc pe site, insa mi-s tare dragi.

Wow, am facut-o si pe asta.