In ultima saptamana Avon m-a rasfatat cu mici atentii.

Da, m-a rasfatat la propriu, mai intai cu un balon imens cu surprize inauntru, dupa care cu un mar apetisant, si la final cu un bujor superb tot roz cu un parfum delicat si ametitor in acelasi timp. Si a fost o placere, pentru ca mereu am apreciat acest gen de gesturi, aparent insignifiante ca si valoare, dar care spun mult mai mult decat orice altceva.

Bujorul acela, inca boboc la momentul primirii, inca mai este in casa la mine, acum s-a transformat intr-o frumusete inflorita, si de fiecare data cand trec pe langa el ii simt parfumul fin, si automat ma gandesc la cei care mi l-au daruit. Si asta inseamna fantastic de mult.

Balonul a venit intr-o zi in care Rebecca era si mai racita si ii intram greu de tot in gratii. Eh, dupa ce a vazut rozul acesta intens s-a instalat un zambet mare pe fata ei. Care a mai crescut un pic, dupa ce am spart balonul si am dat peste o gramada de confetti, tot roz evident (si cateva argintii), cu care s-au jucat toti trei, umplandu-mi casa de stelute.

Marul a venit in alta zi. Una noroasa si urata. Nu l-am desfacut atunci pe moment, insa a doua zi am fost destul de inspirata sa il iau cu mine, in peregrinarile mele din ziua respectiva. Zic inspirata, ca dupa trei intalniri si alergatura cu masina prin traficul infernal din Bucuresti, marul acela a fost acolo la fix, astamparandu-mi si foamea si setea. Inainte sa il devorez, am apucat sa il pozez (de aceea e si product placement la Octavia, in imagine:) ).

Iar bujorul…. Eh, bujorul a venit intr-o zi de 1 martie, zi in care toata casa mea deja era plina de frezii, zambile, lalele si narcise. Insa el, bujorul, iesea in evidenta dintre toate acestea. Solitar, insa perfect, un pic inaintea timpului sau.

De ce va povestesc toate acestea? Well, pentru ca Avon are si pentru voi ceva. Realitatea este ca pachetelul imi era destinat mie, insa eu, cu belelele prin care am trecut cu tenul meu, am schitata o lista de produse cu care ma inteleg si de la care nu ma abat de nici o culoare. Totusi vreau ca cineva sa se bucure de ele, asa ca va astept sa va inscrieti aici, pentru give-away-ul de azi.

Ce va asteapta in pachetel? Noua gama Vitale, proaspat lansata, a celor de la AVON.

In primul rand, gelul de curatare:

 In al doilea rand, crema de zi Anew Vitale

Si in al treilea rand, tratamentul pentru ochi Anew Vitale

Ce ziceti, va face cu ochiul pachetelul? Cat despre motivul bujorului, o sa va spun alta data care a fost semnificatia lui, si de ce a fost bujor si nu altceva :)

Spor la inscrieri! Pfff, acum m-am prins, e 8 Martie, La multi ani, doamnelor!