Weekendul trecut, Baneasa Shopping City a avut o initiativa frumoasa, dedicata noua, femeilor. Au adunat laolalta, intr-un spatiu generos, cele mai importante branduri din zona de beauty care sunt prezente cu magazine acolo, si ni le-a pus la dispozitie, astfel incat noi sa ne transformam pentru o zi in niste dive :)

Conceptul a fost simplu, orice vizitatoare  mall-ului a putut sa beneficieze intre 7 si 10 martie, de servicii de make-up, hair styling sau de o manichiura. Sau de toate trei laolalta. Dupa dorinte si dupa preferinte. Eu nu am putut rata ocazia si am primit niste ochi fumurii de toata frumusetea via Melkior si niste bucle in stilul anilor ’70, care culmea, au si rezistat pana a doua zi. Si au rezistat in conditiile in care nu am fost imbalsamata in fixative (lucru pe care realmente il urasc!) ci pur si simplu au fost usor finisate cu un spray din gama Biosilk (de a carui existenta pe piata noastra abia sambata am aflat), care nu numai ca nu mi-a imbacsit parul insa l-a lasat si cu un parfum fin si placut.

Ce mi-a placut la partea cu make-up-ul a fost ca la final am primit o fisa, in care mi-au fost trecute cu lux de amanunte toate produsele care au fost folosite la realizarea machiajului meu.

Luna femeilor nu s-a terminat inca, cei de la Baneasa Shopping City v-au mai pregatit inca doua weekenduri tematice, unul Zen in weekend-ul 14-17 martie 2013 si unul de Sport, intre 21 si 24 martie 2013, care suna extrem de interesant.

Si nici domnii nu sunt uitati, deoarece exista si un Men’s Corner, unde se pot desfasura cu jocuri Xbox 360 si pot degusta cocktailuri:) Have fun!