Si a fost si petrecerea de ramas bun. De acum inainte ii vom mai putea vedea pe Lilu, Tesa, bebe Dragon, Nicol si Bogdan doar din relatarile si aventurile lor pe indelete. Mai este putin putin, 23 martie se apropie cu repeziciune si cu emotii din ce in ce mai intense.

Toti cei care am fost duminica la petrecere le-am urat drum bun, intr-un material ce sper ca va fi montat cat mai repede, am facut poze, am mancat bunatate de cookies „Viata pe indelete” (se vede, mai ales pe buzele copiilor ca au dat gata toata rezerva de biscuiti), am vandalizat ultima colectie Lilu Tesa, realizata special sa ne reprezinte tara, valorile si traditiile in toate locurile in care cei cinci se vor opri.

Daca voi nu ati reusit sa le spuneti in persoana „calatorie frumoasa”, o puteti face, si chiar va rog sa o faceti pe pagina lor de facebook. Au nevoie de toate gandurile noastre bune!

Puteti sa ii sustineti in continuare in aventura lor povestind despre ei si despre locurile prin care merg, impartasind ideea proiectului, ducand vorba mai departe. Puteti sa le testati aplicatia nou lansata, si daca va place sa o si cumparati din App Store. Va fi in curand disponibila si in Google Play.

Cat despre noi, si cat de bine ne-am simtit, cred ca fotografiile vorbesc de la sine!

Drum bun, oameni frumosi!