Noi bolim. Doi din cei trei copii ai nostri au cazut victime ale unei enterocolite destul de puternice, asa ca singurele lucruri cu care ne putem „lauda” sunt niste temperaturi destul de inalte, tanguieli repetate, lipsa de pofta de mancare, refuzuri de a ne uita macar la castronul de orez, reprize de dat afara, accidente peste accidente, in care baia nu a fost indeajuns de aproape si s-au pictat pereti, usi, pardoseli si din nefericire, cateva din piesele mele de rezistenta in materie de incaltari, dar asta este.

Strangem, curatam, alinam cu pupici, cu mangaieri, tinem in brate, si stam. Si speram sa treaca cat mai repede.

Si cum afara parca parca miroase mai puternic a primavara, iar noi o admiram de la ferestre cum isi intra, voi nu aveti nici o scuza sa nu o savurati din plin, iar eu va dau un motiv in plus sa nu mai stati in casa si sa va luati piticii la plimbare.

De azi inainte, voi, cei care ne cititi blogul, aveti un discount suplimentar de 7% la tot ceea ce inseamna jucarii de exterior pe 3Pitici.

Tot ce trebuie sa faceti este ca in pagina „Trimite comanda” sa introduceti codul 7BOGDANA, si automat se aplica reducerea. Atentie, reducerea nu e valabila pentru produsele aflate deja in alte promotii.

Aici aveti niste recomandari direct de la 3Pitici, iar aici puteti vedea cam toata gama care beneficiaza de 7BOGDANA :)

Simplu ca buna ziua.

PS: 7 chiar este o cifra norocoasa pentru mine… Se pare ca m-a urmarit mereu de-a lungul vietii si e de bun augur :)