E vineri. Multi va ganditi unde sa mergeti in weekend. Eu va zic ca printre drumurile voastre, intre un pranz luat la un restaurant, un film, sau poate o piesa de teatru, puteti, duminica sa dati o fuga si pana la noi la Talcioc. Un sfert de ora, nu mai mult, vedeti care este oferta si cumparati ceva. Ceva folositor, poate nu mereu, insa ceva frumos, si care, cu siguranta, va va aminti mereu de momentul in care l-ati cumparat. Pentru ca banii pe care ii veti da pe acel ceva, vor fi de folos pentru familiile de la Asociatia pentru Dravet

Va mai spun un secret: cam toate lucrurile pe care mi le-am cumparat pentru mine (de exemplu) in ultima vreme, le-am cumparat de la alte evenimente similare, pentru alte cazuri umanitare. Vreti sa stiti ceva? Mi-s cele mai dragi. Si pot spune oricand, oricui ma intreaba, de unde am cumparat fusta „X”, cine a vandut-o, catre cine s-au dus banii, si ce s-a intamplat cu cazul ulterior.

Va las cu doua citate, din Cloud Atlas, care dau mult de gandit si care cred ca se potrivesc la perfectie in contextul de fata. 

My life amounts to no more than one drop in a limitless ocean. Yet what is any ocean, but a multitude of drops?
Our lives are not our own. We are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future.


Suntem legati in mod iremediabil unii de altii, si intr-adevar, cu fiecare gest de bunatate pe care il aratam dam nastere viitorului.

Plus, ar fi frumos sa va mai cunosc si pe voi, sa schimbam doua vorbe. 

Intalnirea noastra din offline pe care o promisesem a picat, de o saptamana deja ma ocup de doi copii bolnavi de rotavirus. Si totusi, fac in asa fel incat sa fiu acolo, la Talcioc duminica si sa vand cat mai mult (asa sper, macar). Voi veti face in asa fel incat sa treceti pe la noi?