Pe data de 18 aprilie, incepand cu ora 18:00, voi fi prezenta la Ploiesti, la inaugurarea Centrului Familia Ta. Ca si invitat special am cel mai greu task, sa vorbesc in public :). Sper sa fac fata onorabil. Ca emotii am de pe acum. 
Este primul proiect de acest fel din Ploiesti, si nu pot decat sa ma bucur ca incep sa apara si in orasele mai mici centre dedicate nasterii, alaptarii, familiei intr-un cuvant. Dupa cum spun chiar ei:

Centrul Familia Ta a aparut din dorinta de a fi impreuna cu alti parinti si viitori parinti si de a le oferi suportul necesar inca de la momentul deciziei de a avea un copil. Ne-am dorit sa reunim la centru mai multi specialisti (consilieri in alaptare, instructor lamaze, kinetoterapeuti, psihoterapeut, medic pediatru) pentru ca viitorii si actualii parinti sa beneficieze de o experienta placuta a maternitatii si sa fie pregatiti in meseria de parinte.


Asa ca, dragii mei, daca sunteti din Ploiesti, va astept cu mare drag sa ne vedem, sa schimbam o vorba, sa povestim si sa ne bucuram impreuna de inaugurarea Centrului, peste fix o saptamana!

Date complete despre Centrul Familia Ta aveti pe site-ul lor, dar si pe pagina de Facebook, si chiar va recomand sa o adaugati la lista voastra de favorite, pentru ca ofera informatii frumoase si interesante.

Cat despre eveniment, are si el pagina dedicata pe Facebook, si acolo aveti toate informatiile legate de desfasurarea evenimentului, locatie, data, etc.

Deci, cu cine ma vad din Ploiesti?