Promiteam acum ceva zile ca va voi povesti mai multe despre lansarea noii game de makeup Avon Color, si ma tin de cuvant, desi va fi mai mult sub forma de imagini, pentru ca nu prea sunt in cea mai buna forma (bolesc de trei zile incoace, si am senzatia ca nu se mai termina).

Gama vedeta a Avon a beneficiat de o relansare pe masura iar eu m-am dus respectand intru totul dress-code-ul, mai ales ca scriam la inceputul saptamanii pe 30Rocks pe tema asta. Am avut specificat in invitatie sa venim in tinuta „black & white”, ceea ce pe mine m-a pus in mare incurcatura. Cu rochia a mai fost cum a mai fost, am rochie neagra, insa cu pantofii si geanta a fost tragedie. Tot pe 30rocks va indemnam sa mergeti pe mana gentilor colorate, acum revin putin, si subliniez ca trebuie sa aveti macar o geanta de culoare neagra pe care sa o pastrati strict pentru evenimente mai cu „staif”. Eu nu am geanta neagra si nici alba. Am ce e drept una cu alb si negru, facuta in fasii dispuse perpendicular una pe cealalta, insa aia este perfecta pentru iesit cu copiii la ce dimensiuni are. Am rezolvat cu singurul „clutch” pe care l-am gasit dupa ce am scotocit un dulap intreg, si o  alta operatiune de scotocire a avut loc in zona de incaltari. Tocmai cand eram gata-gata sa iau in picioare niste pantofi mai potriviti pentru ianuarie, in nici un caz iunie, am avut un flash cu Rebecca cocotata pe niste tocuri uriase, albe. Am trecut la urmatorul dulap de incaltari, si la fund, am descoperit ca intr-adevar, memoria nu imi juca feste, chiar aveam niste sandale de culoare alba. Deci, mi-a iesit si de aceasta data, cu invatamintele de rigoare.

In Fratelli, loc in care poposesc pentru a doua oara in viata mea, dress-code-ul era la loc de cinste, ceea ce mi-a dat ceva speranta, ca lucrurile nu sunt chiar asa cum pareau dupa postarea mea.

Am avut parte de bunataturi facute de baietii de la Flavours, care sunt pur si simplu geniali si ii ador, de un mini concert Antonia, si de doua showuri de senzatie marca Bogdan Olteanu si Whogonstopus, pe care i-ati putut urmari in semifinalele de la Romanii au talent din editia de anul acesta. Si, last but not least, noua gama Avon, cu un rimel cel putin ciudat, care arata total diferit de orice alt rimel vazut vreodata si niste combinatii de nuante pentru ochi absolut fabuloase.

PS: Nu este o postare publicitara, este pur si simplu povestea unui loc in care m-am simtit excelent, singura singurica, scrisa intr-o dupa amiaza de sambata, in care m-am autoexilat de copii si Radu, pentru ca tusesc mai rau ca un magar, pana aproape de sufocare..

Si o mai spun o data, e bine sa faceti asa ceva, un scurt getaway, cand puteti si cum puteti. Ceva care sa includa mancare super buna si super sanatoasa (pachetelele de legume, sparanghel la gratar, frigarui de somon de exemplu, inca visez la ele), un mix fain de entertainment, o tinuta pe placul vostru si socializare cu oameni frumosi, plus, chestiuni muieresti, farduri cu duiumul. Si promit ca imi voi cumpara si eu mascara-ul acela ciufulit si mai fac si un review la el, cu instructiuni de folosire cu tot (dupa ce voi invata eu insami cum sa il folosesc!)

Trivia: La fiecare minut, in Romania se vand 8 rujuri, 14 creioane retractabile pentru ochi si 10 fonduri de ten. Wow.