Digital Divas se apropie cu pasi repezi (au ramas mai putin de cinci zile pana la eveniment) iar nerabdarea mea creste vazand cu ochii. Sunt realista si nu ma imbat cu apa rece, nu am absolut nici o sansa la Gala Awards, la categoria „Best Women Bloggers” (e indeajuns numai sa va uitati la lista de nominalizari ca sa intelegeti de ce), insa mi-am propus sa ma bucur cat pot de prezenta numelui meu acolo :) Nu e esential pentru starea mea de spirit, pot sa traiesc bine mersi si fara asta, insa face bine :) Si lauda de sine uneori prinde bine!

Digital Divas

Revenind cu picioarele pe pamant, pentru ca sunt ambasadoare Avon, iar Avon este partener oficial al Digital Divas, am posibilitatea de a veni insotita de o partenera, asa ca pun la bataie o invitatie din partea blogului. Deci, daca doriti si aveti chef sa petreceti o zi intreaga alaturi de mine, de Avon si de o multime de vorbitori de elita (cred ca ajunge sa spun doar ca vor fi acolo Oana Pellea sau Cristian Lupsa, si nu mai e nevoie de alte argumente sa va conving ca merita!), spuneti-mi mie aici, intr-un mic comentariu plin de imaginatie. Dati-mi un motiv. Nu vreau sa incercati sa imi aduceti dovezi de iubire, sau motive pentru care vreti sa mergeti cu mine, vreau un exercitiu de imaginatie.


Cum arata Diva zilelor noastre, din punctul vostru de vedere. Sa vedem, ne iese de un portret robot?

Sa nu dati cu rosii, e o tema care mie imi place, si inca mult de tot. Si m-a inspirat si Loredana, care este noua imagine in Romania pentru „Little Gold Dress”. Este putin excentrica, insa contrabalanseaza cu mult echilibru interior, se reinventeaza mereu, se iubeste cu tot cu imperfectiuni si chiar daca este in lumina reflectoarelor, are o imensa doza de bun simt si discretie. Nu o luati drept un model unic, insa este din multe puncte de vedere o femeie de admirat.

Va astept comentariile pana miercuri dupa amiaza, si in principiu, ar trebui sa va notati in agenda ziua de vineri.

So, who’s gonna be my date at the prom? :)