Chiar inainte de a pleca in vacanta, am primit o provocare ce nu accepta nici un refuz. O invitatie la un experiment blind, fara nici un fel de detaliu primit inainte, nici macar un hint.  Am fost provocata cu alte cuvinte la un „test de tortura”. Cam asa a sunat invitatia. In afara de Ambi Pur, din partea caruia venea invitatia, nu am mai stiut nici un alt amanunt. Am ajuns dupa amiaza la locatia stabilita, in Afi Cotroceni, cu ceva intrebari, pentru ca nu stiam nici ce avea sa ma astepte in casuta pregatita special pentru test, si mai ales, nu aveam nici o idee despre „tortura” la care aveam sa fiu supusa. Secretomanie pe toata linia.

Am fost legata la ochi, pozitionata astfel incat sa reusesc sa fac cei trei pasi pana la pragul casutei, am fost ghidata ulterior inauntru de niste maini si asezata pe un scaun. Ok, nici un fas pana acum. Nu prea parea deloc tortura. Am fost pusa sa descriu cum mi se pare mirosul din incapere, ceea ce am si facut, mai ales ca in afara de un miros placut si proaspat nu se simtea absolut nimic. Si totusi, unde a fost tortura?

Vedeti mai jos.

Dupa cum se poate vedea, reactia mea a fost de inteles, pentru ca nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca la cincizeci de centimetri de mine voi avea o caserola cu niste mancare gatita, iar eu, copoiul de serviciu, care simte orice miros de la o distanta apreciabila, nu o voi simti.

Ideea asta si era, si eu cel putin am fost convinsa :) evident, ca la noi acasa nu va arata niciodata cum a aratat casuta de tortura a Ambi Pur, insa you never know when you’re gonna need one! Iar Ambi Pur, daca a vrut sa dovedeasca ca elimina mirosurile, apai chiar a reusit. Cat despre mine, sa tot particip la provocari din astea, ca mi-a placut la nebunie! A durat cam putin totusi :)