Cine vrea sa se vada cu mine vineri, pe 2 august, la ora 18:00 la Universitate?

Cum suna? Va tenteaza? Hai sa va dau mai multe detalii.

In primul rand este vorba de campania „Coloreaza-ti viata si Avon iti da Like”, campanie ce lanseaza noua gama de machiaj a Avon, „Color”, gama care merita o lansare pe masura, fiindca este pur si simplu dementiala (pe cuvant de onoare, am vazut-o, am testat-o, atat doar ca nu am si gustat-o :) )

Cat despre mine, pot sa va spun ca eu am un ditamai panoul (de dimensiunile unui print outdoor), care va trebui sa prinda viata si culoare in mainile noastre. Avem la dispozitie o gramada de culori, vopseluri, sprayuri, bling bling-uri astfel incat noi sa il facem cat mai frumos.

Spoiler: cam asa va arata panoul:

Incepe sa sune din ce in ce mai bine, nu?

Eh, si pentru ca totusi, noi nu suntem pictorite, vom beneficia si de serviciile unui personal assistant, specializat in pictura, care sa ne ajute pe tot parcursul procesului de creatie :)

Plus de asta, vom avea un mediu propice, plin de voie buna si veselie in Poiana Urbana a celor de la Avon, atat cat trebuie, astfel incat noi sa ne depasim limitele creative :)

Si, save the best for last, opera noastra va fi prezenta in plin centrul orasului, vizibila pentru posteritate, multa vreme dupa ziua de vineri, fiindca este parte integranta din campania de outdoor „Live, Like, Love”. De ce? Veti afla vineri, daca veniti alaturi de mine la colorat.

Eu va garantez buna dispozitie!

PS: Dress-code obligatoriu: ultra comod, subtire (ca va fi cald, of course), si cat mai alb, astfel incat sa ne putem si noi colora, nu numai panoul :) sa ne ramana in garderoba intru amintire!