Sunt 11 zile de cand nici macar in browser nu m-am mai apropiat de blog. Nu am mai citit mailuri, nu am mai intrat nici macar pe facebook, decat poate sporadic. Nu pot spune ca este rau. E o gura de aer tare binevenita. De plictisit insa nu ne-am plictisit. Am facut cateva drumuri Sinaia – Bucuresti, am trecut hopul cel mare si i-am pus Rebeccai aparatul dentar, am fost pe munte, cu copii si fara copii, am ajuns la Crucea Caraimanului, ne-am reintors in Bucuresti, am fost la meciul Stelei cu Legia (cu un „eu” foarte groggy caci fusesem nitel maltratata la dentist in dimineata respectiva), iar am revenit la Sinaia, iar ne-am dus pe munte, am vizitat si Pestera Ialomitei, cu toti copiii din dotare, si credeti-ma ca e o realizare sa intri cu 3 tanci in pestera aia (cine a vizitat-o stie la ce ma refer), am iesit de acolo plini de noroi pana la genunchi insa foarte fericiti.

Am citit, din plin, cum nu am mai facut-o de ani buni, mult Murakami, plus prima dragoste, trilogia Pandorei, si la fel de mult Scot Card. Mi-am facut o obsesie in a citi „Ender’s Game”, inca de cand am vazut trailerul la el, si nu inteleg cum de l-am ratat pana acum, eu, rozatoarea de SF. Daca va decideti sa cititi si voi „Jocul lui Ender”, aflati ca nu se mai gaseste nicaieri. Editia s-a epuizat, eu am cautat-o timp de o luna, in toate librariile posibile si imposibile, mai mici sau mai mari, reale sau virtuale, nu mai exista nici un exemplar de cumparat. Pana la urma, am apelat la un artificiu de care nu sunt mandra, chiar deloc, ca tin mereu coada sus cand vine vorba de copyrights, si am citit-o pe telefon, descarcata de pe net. Cam atat de disperata eram.

Anyway, nu despre asta aveam de gand sa va scriu azi, am o scuza mult mai buna sa ma loghez iar la virtual. That is, vroiam sa va spun ca mai aveti doua zile in care va puteti inscrie la concursul Solaris pe care ei il organizeaza in cadrul campaniei „Salveaza timp, mananca sanatos!”. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti reteta voastra favorita, in care ati folosit din plin si produse de la Solaris, si eventual sa insotiti demonstratia culinara si cu ceva fotografii. Aveti toate sansele sa fiti printre castigatori :)

Si dincolo de concurs, chiar mi-as dori sa luati aminte de acest slogan, si sa il transformati intr-un modus vivendi. E simplu de tot. Si dupa ce cititi postarea, inchideti laptopul sau telefonul, si savurati ultimele zile de vara!