Ne despartim cu ceva nostalgie de patutul lui Radu. Recunosc ca nu a dormit foarte mult in el, fiindca a vrut, cu incapatanarea specifica unui Capricorn, sa doarma aproape de sursa inepuizabila de hrana :). Motiv pentru care patutul este intr-o stare mai mult decat impecabila, poate cateva zgarieturi pe ici pe colo, dar care sunt vizibile doar pentru cei care le cauta :).

Patutul este acesta de mai jos, l-am cumparat de la Mothercare, avem la el inclusiv tablia care il transforma in pat pentru copii mai mari, si plus de asta, avem ca accesoriu, cumparat separat o masuta de schimbat, care ne-a fost de mare ajutor de-a lungul timpului. Patul este din lemn de pin, foarte solid, 70×140 cm.

Patutul arata asa – link catre pagina cu detalii si specificatii:

 Patul transformat, cu tablia mica (inclusa in pachet)

 Masuta este exact cea din imagine – link catre pagina cu detalii si specificatii :

 Si asa arata montata pe pat (aici este un alt model de pat, fotografia e exemplificativa)

Patul are saltea, de cocos, cumparata tot de la Mothercare.

Va spun sincer ca nu mai imi amintesc cat a costat tot setul, pat+masuta+saltea, insa pretul s-a ridicat undeva in jur de 1800-2000 RON. Totalul pe Mothercare este cam 380 Lire (cu tot cu reduceri).

Noi il dam la 850 RON  700 RON. Am fi foarte fericiti daca i-am gasi stapan in Bucuresti, fiindca altfel este destul de complicat cu transportul, fiind destul de voluminos. Insa nu excludem nici o cerere venita din tara :)

Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa mi le puneti :)

Suntem recunoscatori daca imprastiati vorba mai departe :)