Dupa cele doua zile de maraton de live blogging de la Michael Thompson mi-am pus in cap sa scriu la randul meu o postare, despre cum am perceput eu toata experienta, cu ce am ramas, ce revelatii am avut (caci Slava Domnului au fost si alea!) si ce am schimbat pe acasa. Nu mi-a iesit inca, desi a trecut o luna de cand Michael Thompson a fost la noi.

Ce va pot spune eu acum, este ca voi face si asta, cat mai curand cu putinta, insa pana atunci, urmariti acest interviu cu el, oferit in exclusivitate pentru Totul despre mame. Daca nu ati reusit sa ajungeti sa il vedeti pe Michael Thompson pe viu la conferinta, atunci chiar trebuie sa il urmariti raspunzand la intrebarile Otiliei Mantelers, pentru ca veti avea si voi la randul vostru cateva revelatii legate de comportamentul baietilor si veti vedea cu alti ochi modul in care ei aleg sa interactioneze, felul in care privesc lumea si asa mai departe. Plus ca veti experimenta si voi pe viu cat de charismatic poate fi si cat fascinant este sa il urmaresti vorbind :)

Profit de ocazia asta ca sa va spun ca Totul despre mame si-a lansat miercuri canalul de Youtube, si ca e de urmarit de acum inainte!