In urma cu vreo doua saptamani am primit sarcina de a pune copiii sa picteze pe tesaturile celor de la Pifou. Cum mi-a fost teama ca daca le las mana libera celor doi baieti iese un haos, iar vopseaua va ajunge peste tot mai putin pe tricoul de la Pifou, am transferat toata responsabilitatea crearii unei opere de arta in mainile Rebeccai.

Fata mea s-a apucat constiincioasa, si-a facut inclusiv schita, a venit cu o mie de intrebari la mine „Vrei sa umplu rochia cu culoare?” „Dar pantalonii?” „Le fac plete si baietilor?” si asa mai departe, orice detaliu a fost analizat, intors pe toate partile, de parca picta Capela Sixtina, nu un body :)

Ce a iesit vedeti mai jos, mie-mi place la nebunie, si nu pentru ca e fiica-mea autoarea, ci pentru ca a iesit super mega frumos!

Cat despre Pifou, numai de bine. Am mai povestit ce fac ei, cat de faine sunt hainutele, cred ca sunt multi printre voi clienti fideli, ar merge si mai multi, nu de alta dar pe eticheta scrie „Made in Romania”!

Mai mult, va ofer din partea lor un voucher de 75 RON, acum in prag de Mos Nicolae, perfect pentru reinnoit garderoba kinderilor. Pentru el, va astept sa imi spuneti intr-un comentariu care sunt produsele voastre preferate de la Pifou. Va astept pana pe 2 decembrie cu recomandarile voastre, dupa care tragem la sorti comentariul norocos.

Atentie: nu mai accept comentarii anonime, vreau sa mi le semnati cu nume si prenume. Nu mai vreau sa am nici patru Mihaele inscrise si nici cinci anonimi.