… de la super-mega partyul blogului (ei as, am fost cuminti, nu am avut nici macar o picatura de alcool, desi nu ne-am fi suparat daca aveam!).

Deocamdata e varianta cu poze multe si multumiri si mai multe. Intr-o ordine aleatoare:

Lumea lui Momo – ca mi-a pus la dispozitie spatiul si mi l-a lasat pe mana cu maxima incredere! A fost perfect, mai mult decat perfect, toata lumea a spus ca transmite good vibes & energies prin toti porii, deci Mira, you’ve done a great job, in caz ca mai trebuia sa iti spun si eu :)

Chic Victim – ca datorita Antoanetei am putut sa ofer si cate o amintire, o inimioara tuturor fetelor prezente, ca sa ne tina minte for ever and ever.

Echipei magnifice de la Avon – Beauty Service, care ne-a facut pe toate sa aratam ca desprinse din revistele glossy si ne-a facut sa ne simtim fabulos. Bogdana (not me :)), Carmen, Sanziana & rest of you, jos palaria sunteti minunate! va spun cu mana pe inima, schimba total datele problemei, la orice party, trebuie neaparat sa le chemati la voi cel putin o data!

Fetelor prezente: Olivia, Adela, Gena, Nicol, Sabina, Antoaneta, Monica, Lumi, Madeleine, Irina si care mi-au ridicat la loc moralul dupa ce am sifonat serios masina chiar inainte de petrecere.

Rebeccai, pentru ca a fost o veritabila gazda, alaturi de mine.

Singurului barbat care a fost prezent la micul dezmat, Mihnea Ratte, alte multe multumiri, ca a rezistat cu stoicism cu atatea femei in jur, si pe deasupra ne-a facut si niste poze super, super faine!

PS: ii multumesc si lui Radu ca a stat cu baietii acasa cat eu mi-am facut de cap :) Multumesc ca esti acolo mereu, langa mine si ma sustii!
Gata. S-a terminat primul, acum deja incep sa ma gandesc unde, cand si cum il fac pe urmatorul :)