David muceste si tuseste. Si februieste. Adevarul e ca nu am mai avut bolnaviciosi de mult.

Radu mai are putin si ma diagnosticheaza ca fiind incurabila. Dupa accidentul de saptamana trecuta azi am reusit sa imi blochez cardul, fiindca am bagat de trei ori PIN-ul de la alt card, drept pentru care am pierdut trei ore incercand sa imi recuperez cardul (mi l-a mancat bancomatul, care era evident de la alta banca decat cea de la care aveam cardul) si sa il deblochez, intr-o dimineata in care numai asta nu mai imi trebuia.

Weekendul trecut a fost de vis. Am fost cu Rebecca in platou la Vocea Romaniei si a fost o experienta „WOW” cap coada, asa ca feel free sa ne invidiati, daca simtiti nevoia :) pot spune ca ma asteptam sa fie mai boring, dar nu a fost nici pe departe asa, inclusiv in pauzele publicitare a fost interesant. Facts:

ce se vede pe sticla nu prea are legatura cu ce este in realitate. TV-ul strica, si strica rau. Nu mai zic de faptul ca pune cate 15 kilograme pe fiecare femeie si ca „live” fetele alea arata impecabil. Zic de faptul ca nu stiu de ce, dar tot fetele (indiferent ca vorbim de Loredana sau de concurente) arata „pe viu” mult mai frumoase decat „pe sticla”. Nu as fi crezut daca nu as fi ajuns sa vad cu ochii mei. De voci nu mai spun, ca suna cu totul altfel acolo in platou, fata de ce iese prin boxele televizorului.

Rebecca a fost fascinata, si asta este un cuvant sarac, ce nu poate descrie lumina care a salasluit pe chipul ei pe parcursul orelor petrecute acolo. A cantat, a aplaudat, a dansat, a batut ritmul la fiecare melodie si nu cred ca i-as fi putut face un cadou mai frumos acum pe final de an. Si de fapt nu i l-am facut eu, ci spiridusii de la AVON, fara de care nimic din tot ce va povestesc eu acum nu s-ar fi intamplat, fapt pentru care le sunt recunoscatoare pe vecie.

Bartos rullz. In caz ca nu stiati, va spun eu acum. Omul ala nu vorbeste de pe prompter, decat in momentele in care auziti: „votati la …. cu numele blabla”, in rest 90% din ce spune este sub inspiratia momentului si mi se pare pur si simplu fenomenal!

Cam atat.

Diseara mergem sa vedem Frozen, in formula completa, si cred ca astept cu tot atata nerabdare ca si copiii. Asta fiindca, mai mult ca sigur, dupa cum reiese si de mai sus, am dat in mintea copiilor. Pana una alta va las cu Olaf: