E goana maxima dupa cadouri pentru copii in perioada asta, si daca ar fi sa rezum toata alergatura la un singur cuvant care sa o descrie la perfectie, apai acela ar fi: „cosmar”. Cam asa a fost pentru noi in fiecare an. Mai putin anul acesta. Eu m-am riscat si am mers pe mana online-ului de Mos Nicolae, mai putin Radu care a tinut mortis sa faca o vizita de unul singur la Ikea. Nu o eliminam ca si varianta, insa cu siguranta tot online-ul va fi baza si pentru Craciun si pentru ce va urma in luna ianuarie (ca noi terminam cu haosul cadourilor abia pe 20 ianuarie)

In consecinta, ce le-am luat copiilor de primul Mos? In primul rand am respectat litera scrisorilor :) copiii si-au materializat dorintele, care cum a putut (de fapt Rebecca a fost scribul lor) iar noi le-am urmat instructiunile, ca pana la urma Mosul sa iasa bine din toata tevatura.

Doua seturi de trenulete, unul de la Ikea, unul de la 3Pitici (dupa cum ziceam, online-ul rullz). Pentru Rebecca am luat doua seturi de la Djeco, fiindca este fan declarat, si deja a dat iama in ele si pentru toti trei la gramada le-am reinnoit colectia de baie de la Valino, care au revolutionat conceptul de baie la noi in casa de cand le-am descoperit (cu toate ca ne-a crescut alarmant odata cu ele si consumul la apa, dar asta este, ne-am resemnat).

Nimic complicat, nu am avut parte de nici o alergatura, nu am colindat magazine, nu m-am intersectat cu sute de parinti, totul s-a facut in liniste, din spatele ecranului de la laptop, cu livrare ultra-rapida si fara nici un fel de probleme. Mai ca am inceput sa ma simt exact ca un Mos Craciun.

PS: pentru carcotasi, acesta nu este un post platit. Nu am vrut decat sa va arat ca exista viata si fara slalomul prin magazine.