Ieri va dadeam niste sfaturi legate de cadourile pentru copii si de cum putem fenta haosul din magazine. Ok, toate bune, numai ca nu luam cadouri doar pentru copii. Recunosc ca in ultimul an si eu si Radu am zis pas la luat cadouri unul pentru celalalt, insa, parca totusi, ceva simbolic tot trebuie sa existe sub brad pentru fiecare dintre noi.

Si trecand dincolo de cadoul pentru iubit(a), sot(ie), mai avem si parinti, si surori si frati (cei care ii aveti, ca eu nu :)), sau alte persoane dragi si apropiate. Si lor ar trebui sa le luam ceva, in mod normal, fiindca Craciunul pana la urma despre asta este, nu? Despre a darui.
Noi suntem anul acesta pe buget retrans, asa ca una din cele mai ok variante, cel putin pentru mine este sa merg pe mana AVON, mai ales ca in ultimul an am avut ocazia sa testez pe pielea mea mare parte din produsele lor. Daca la propria mea mama nu ma bag la cosmetice, ea are foarte clar in minte ce ii trebuie si ce nu, tine mortis sa si le cumpere singura, iar lista produselor pe care le foloseste este extrem de scurta, apai in ceea ce o priveste pe mama lui Radu, am gasit solutia ideala de cadou.

Nu este singurul, mai sunt multe alte variante de seturi pe care le puteti cumpara, mie una asta mi-a facut cu ochiul cel mai mult, pentru ca am testat deja Premiere Luxe iar gama Planet Spa nu mai are nici un secret.
In cazul in care nu prea stiti spre ce sa va orientati, aveti la dispozitie o aplicatie simpatica, Gift Advisor, cu care m-am jucat si eu, in toate cele trei variante ale sale si recunosc ca nu sunt facute recomandarile la plesneala, ci chiar s-au potrivit in aproape toate situatiile. Singura bila neagra este ca in cazul logarii cu Facebook iti pune la dispozitie o lista scurta de prieteni si nu ai nici o optiune de a introduce un alt nume. Altfel, toate bune si frumoae, chiar nu e de ignorat!
Pentru partea masculina a familiei voi merge totusi in alte directii, un album de arta si un puzzle de 5000+ piese pentru tatal meu care e innebunit dupa ele (mama mai putin, ca uita complet de ea cat face cate un puzzle, iar la ultimul cadou de la mine, un puzzle de 13200 de piese m-a amenintat cu dezmostenirea!), o carte pentru tatal lui Radu, iar pentru Radu, inca nu dezvalui, pentru ca stiu ca primeste notificari cand mai apare cate un articol pe blog, deci la cinci minute dupa publicare e deja citit :)