Daca saptamana trecuta am avut o invitatie pentru cei mici, acum, dupa o scurta despartire (binemeritata) de mediul virtual, revin cu o invitatie dubla pentru cei mari. Fiindca, da, e nevoie de putin timp in cuplu, fara copiii, din cand in cand, pentru a trage o gura de aer proaspat, pentru a te tine de mana cu omul drag de langa tine si last but not least pentru a admira un spectacol unic in felul sau.

Cum fac cei de la Pilobolus, de exemplu in al lor teatru ametitor de umbre: Shadowland.

Pilobolus au doua spectacole, pe 23 si 24 februarie la Sala Palatului incepand cu ora 20:00, si este un eveniment ce nu ar trebui ratat, fiindca sunt pur si simplu uimitori. O combinatie de forta, creativitate, delicatete si talent, ce va va face imaginatia sa zboare.

Trupa americana este in turneu prin Europa in acest moment, iar spectacolele lor s-au jucat cu casa inchisa in intreaga lume, si a fost vazut de peste jumatate de milion de spectatori in ultimii trei ani. Mai multe despre ei, si despre proiectele lor inovatoare (creativitatea lor nu are limite, din acest punct de vedere) gasiti pe site-ul lor.

Mie mi se par de-a dreptul fascinanti si recunosc ca nu am mai multe cuvinte „la mine” in acest moment, poate mi le voi gasi mai usor dupa ce merg sa ii vad.

Daca nu aveti succes la tragerea la sorti de maine, puteti totusi sa va luati bilete, sunt disponibile pe eventim, pentru ambele reprezentatii. Va astept cu inscrierile pana maine dimineata la ora 10:00.

Invitatia este pentru data de 23 februarie, la premiera :)

Succes mult!