Inceputul acestei saptamani a fost unul destul de negru. Asta pentru ca din patru directii diferite am primit rugaminti de ajutor pentru campanii umanitare. Zic negru pentru ca ma afecteaza cumplit aceste povesti, pentru ca ma frustreaza la maxim neputinta sistemului medical din Romania de a asigura tratamente medicale decente pentru toti cetatenii acestei tari, indiferent de diagnosticul pe care il au. Ma revolta faptul ca toti acesti parinti sunt nevoiti sa apeleze la noi restul pentru a le putea asigura copiilor lor supravietuirea.

Si ca de fiecare data, ma umple de speranta, fiindca stiu cati oameni sufletisti exista in jurul meu, care, din putinul pe care il au, aleg sa dea o parte mai departe.

Primul este de urgenta maxima.

Este vorba de Andrei, pentru care sfarsitul anului trecut a venit cu un accident cumplit de masina, in care si-a pierdut atat tatal, cat si bunica. El a suferit un traumatism la coloana, printre multe alte traumatisme si in acest moment are nevoie disperata de un lung sir de operatii pentru a i se scoate o multime de oase din maduva spinarii. Nici nu imi pot imagina ce este in sufletul mamei, care nu numai ca si-a pierdut omul iubit, dar isi vede propriul copil, la numai sapte ani, intr-o situatie mai mult decat disperata. Mai are nevoie de 29000 de euro, dintr-un total de 35000 de euro, bani necesari pentru o prima interventie in Germania. Cate vor mai fi dupa, nu se stie inca, important este sa o ajutam sa stranga aceasta prima suma.

Detalii despre caz aveti la Luminita, pe blog si in materialul de mai jos.

Puteti prelua povestea mai departe, pe Facebook, Twitter, blogurile voastre, pe unde mai stiti voi, puteti dona, conturile le aveti in imaginea de mai jos, puteti face orice. Orice gest, oricat de nesemnificativ vi s-ar parea este o sansa in plus pentru el. Pentru orice initiativa, de orice fel, eu va multumesc inca de pe acum.