Continuam maratonul de „babe” cu cel mai cel unt de shea pe care l-ati testat vreodata.

Nu imi sta in fire sa ridic in slavi produse, insa acesta este untul cu care am trecut prin ultimele doua sarcini si de fapt, este singurul de care nu cred ca m-as plictisi vreodata.

Olivia de la Biobunatati imi este martora, cate borcane am consumat in ultimii ani :)

Detalii despre produs (asta daca mai aveti nevoie de asa ceva!):




Untul de shea cu lavandă are puternice efecte vindecătoare pentru piele. Este recomandat pentru tratarea arsurilor, iritaţiilor, înţepăturilor de insecte, rănilor, tăieturilor.

Untul de shea Olivo este obţinut din seminţele de shea recoltate în Africa de Vest şi presate prin metode tradiţionale. Untul de shea cu lavandă conţine 80% unt de shea pur rafinat prin metode mecanice, 18% jojoba bio şi 2% ulei de lavandă. Nu conţine nici un alt adaos, este 100% natural.
Are un conţinut ridicat de vitamina A şi E, ceea ce îi conferă o eficienţă ridicată în regenerarea celulelor şi efecte anti-îmbătrânire. Este unul din cele mai cunoscute şi eficiente produse de hidratare a pielii. 

Bonus,  cadoul de azi mai include o apa florala de trandafir de Damasc.

Despre Biobunatati am mai scris de-a lungul timpului, este sursa mea de goodies, atat de cosmetice, cat si de produse alimentare sanatoase, insa ce este si mai tare, este ca au un cos saptamanal de bunatati, proaspete, ecologice, pe care il puteti primi la voi acasa. Sunt inclusi si curcanii proaspeti de tara, tot felul de branzeturi din lapte de capra, legume dar si fructe proaspete. Pentru mai multe informatii, aveti pagina de pe site, dar si mai bine contactati-o pe Olivia direct. Cat despre magazin si de ce a aparut el, va las mai jos sa cititi:

Tot ce mancam si utilizam isi pune amprenta asupra sanatatii noastre: mancarea cu multi conservanti si coloranti, produsa din ingrediente care au crescut artificial; cosmeticele pline de chimicale care provoaca alergii si ne afecteaza pielea; hainele si jucariile din plastic, vopsite cu produse chimice nocive. Si nu numai organismul nostru sufera, ci si natura, care suporta atat agricultura bazata pe pesticide, ingrasaminte chimice si organisme modificate genetic, cat si deseurile ramase in urma consumului nostru.
Produsele naturale nu sunt usor nici de produs si nici de gasit, iar mancarea traditionala romaneasca este greu accesibila locuitorilor de la orase. De aceea am incercat sa aducem in acelasi loc tot ce ai nevoie pentru o viata sanatoasa, sau cel putin tot ce se poate gasi intr-un magazin: alimente bio, cosmetice bio-organice, detergenti bio, jucarii ecologice, produse bio de toate felurile, dar si produse naturale si traditionale.
In plus am cautat cat mai multe produse romanesti realizate ecologic si traditional, si pentru ca viata sanatoasa necesita ca mediul in care traim sa fie sanatos, dar si pentru ca suntem, pana la urma, un magazin de bunatati.

Frumos mesaj, echilibrat si mai ales inspirational.

Altfel, banuiesc ca deja v-ati familiarizat cu procedura de give away. Deci, untul de shea si apa florala de trandafiri pot fi ale voastre, urmand pasii de mai jos:

  1. Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume.
  2. Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana a doua zi la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, fiindca trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul chestii care iau timp.
  3. La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)