Am dat zilele trecute peste un eveniment care mi-a placut mult de tot ca si concept si care ar fi un cadou perfect de 8 Martie pentru femeile din viata voastra. Aveti toate detaliile mai jos:

Duminica, 9 martie 2014, intre 1 p.m. si 6 p.m., va invitam la „Faces Extravaganza”, un art performance al artistului vizual Tudor Plaiesu prezentat de Meda Popea, ce va avea loc in o cadrul evenimentului Ladies Brunch Wine Extravaganza de la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. 

Tudor Plaiesu va propune un happening de portrete, lucrand live in fata vizitatorilor, fie dupa model, fie folosind imagini aduse de acestia pe print, tableta sau telefon. Rezervarea unui loc in performance se face la telefon 0729609102.

Va asteptam in lobby-ul hotelului, etaj 1, unde veti putea vedea si o mini-expozitie de pictura si grafica, precum si cu printuri de arta. Intrarea in expozitie este gratuita.

In plus, veti putea achizitiona lucrari de grafica de dimensiuni medii si mici, realizate pe hartie Fabriano, ideale pentru a fi facute cadou, infasurate in hartie de orez. Vor fi disponibile spre achizitie si printuri de arta cu reproduceri din operele artistului si semnate in original de artist.

In expozitie veti viziona o selectie din lucrarile lui Tudor Plaiesu, disponibile si ele pentru achizitie, realizate in ulei pe panza, acrilic pe suport sintetic, tehnica mixta (ulei si foita de cupru) pe panza, laviu de vin pe hartie Fabriano.

Puteti face o rezervare de portret sau de print de arta inca de pe acum prin mesaj privat sau sunand la 0729609102- agent Tudor Plaiesu.

Veti decide impreuna cu artistul tehnica in care va fi executata lucrarea (creion, carbune, laviu de vin, acuarela, penita etc) si dimensiunea portretului (A4 sau A3). Toate lucrarile vor fi realizate pe hartie Fabriano, de cea mai buna calitate.
Preturile portretelor incep de la 250 lei, in functie de tehnica si dimensiuni.

Pagina evenimentului o aveti aici.

Despre Tudor Plaiesu aveti mai multe detalii aici.