Mi-as fi dorit sa existe Hip Hip sau Cariwell atunci cand am devenit mama pentru prima data. Mi-ar fi usurat intr-un mod de neimaginat viata, din toate punctele de vedere. Hip Hip a aparut cam in perioada in care deja venise David pe lume, si pentru noi a fost un mare pas inainte, fiindca Hip Hip a insemnat pentru mine locul de unde mi-am cumparat Manducile, o multime de hainute pentru baieti, protectia de iarna pentru port bebe, cagulele lor, cu care am facut deja trei ierni, si o gramada de perechi de pantofiori de casa, moi si fini, in care baietii se simt pur si simplu perfect.




Datorita lui Hip Hip am ajuns sa ii cunosc pe Cristina si Andrei, proprietarii acestui magazin, si am legat cu ei o relatie ce trece dincolo de simpla relatie vanzator – client, fiindca avem principii similare in ceea ce priveste cresterea copiilor si nu numai.

In momentul in care am contactat-o pe Cristina, sa o intreb daca ar vrea sa se alature acestui maraton, nu numai ca a fost de acord, insa a venit cu o propunere de cadou frumoasa, practica si irezistibila, prin care va ofera un voucher de 200 de lei valabil pentru produsele din colectia Carriwell.

S-a gandit special la aceasta colectie, fiindca este martie, este luna noastra, a doamnelor si produsele colectiei sunt gandite special pentru femei, cu focus pe viitoarele mame si pe cele care alapteaza. Recunosc ca nu aflasem inca faptul ca si-au diversificat portofoliul de produse, din simplul motiv ca eu am trecut atat de faza de sarcina cat si de perioada de alaptare, insa, manata de curiozitate mi-am aruncat un ochi pe acolo, si m-a incercat un mare regret ca nu au fost disponibile si atunci cand eu ma chinuiam cu niste sutiene oribile de la Mothercare, pe care am dat si o gramada de bani.

Colectia completa o aveti aici, aruncati-va un ochi, mie mi-a placut la nebunie cel din imaginea alaturata, adica acesta, si zau daca nu mi l-as cumpara chiar si acum, in conditiile in care nu mai am nici o treaba cu alaptarea.

Mai puteti gasi acolo camasi de noapte, maieuri si tot felul de alte accesorii, menite sa va faca viata cat mai usoara in primele luni de alaptare, cand situatia nu este mereu roza (si stiu ce spun cand spun asta!)

Deci, voucherul de 200 de lei poate fi al vostru, urmand pasii de mai jos:

  1. Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume. 
  2. Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana maine la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul, chestii care iau timp.
  3. La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)