Mai sunt doar cateva zile pana la Conferinta „Comunica eficient cu copiii la orice varsta”, iar azi cineva va fi foarte fericit(a). Pana aflam cine merge la conferinta, va spun ca, din propria mea experienta, chiar daca aceasta conferinta se adreseaza parintilor cu copii de toate varstele, parintii cu copii mici vor avea poate cel mai mult de castigat. Fiindca vor dobandi un set de cunostinte si „tool”-uri de comunicare care ii vor ajuta sa creeze de la bun inceput un mod pozitiv de a relationa cu copiii lor.

Spun asta fiindca de-a lungul timpului am comunicat in mod diferit cu copiii mei. La Rebecca nu am avut la indemana toate aceste cunostinte si uneori am facut greseli in relatia cu ea, iar acum este la varsta la care este mult mai complicat sa actionezi cu uneltele corecte. Nu zic ca nu functioneaza, insa dureaza mult mai mult pentru a remedia, decat pentru a preveni. De exemplu, in zona separarii nevoilor de dorinte, recunosc ca am facut erori importante (eu avand mintea programata cum ca „copilul trebuie sa aiba tot ce nu am avut eu”) si efortul de a reveni pe traiectoria normala este mare in acest moment.

Ma bucur doar ca m-am trezit dintr-un anumit punct incolo si am realizat cat de important este nu numai pentru mine, dar mai ales pentru ea sa constientizeze nu numai ce este real versus ce este imaginar sau la nivel de dorinta, insa sa si ajungem sa fim pe aceeasi lungime de unda si sa vorbim amandoua aceeasi „limba”. Deci, da, privit chiar si numai prin prisma acestui aspect, conferinta este un mare castig pentru orice parinte, indiferent de varsta copilului.

Pentru invitatia la Conferinta s-au inscris 8 doamne (ah, ce mi-as fi dorit sa se inscrie si barbati, fiindca de cele mai multe ori tot femeile ajung la conferinta si e nevoie sa vina si cat mai multi tati la acest gen de evenimente!)

  1. Andra
  2. Andreea 
  3. Ana Stefanescu
  4. Luci M
  5. Corina
  6. Diana
  7. Irina Gheorghiu
  8. Andreea G

Iar de mers, pe 19 martie va merge:

Corina, felicitari! Te rog mult sa imi trimiti un mail la mydanii [arond] gmail [punct] com, pentru a-mi da numele tau complet, astfel incat sa ajunga cat mai repede la Antonia Noel si sa te puna pe lista de participanti. In rest, tot ce trebuie sa mai faci este sa mergi la conferinta. Succes, si sper sa fie nu numai interesanta, dar sa se constituie intr-o resursa bogata de informatii pentru tine!

Pentru restul, mai revin o data cu detaliile conferintei:

Conferința va avea loc pe data de 19 martie 2014, la sala Lyon din incinta hotelului Novotel între orele 19:00- 21:30, iar prețul unui bilet este de 70 lei. Datele complete despre eveniment aveti aici.

Tematica conferintei abordeaza aspecte legate de:

– comunicarea relationala cu copiii
– gestionarea comportamentelor atipice
– ascultarea nevoilor si dorintelor copiilor
– diferentierea mesajelor copiilor si registrele în care acestia ne vorbesc
– constientizarea dimensiuniror parentale (rolurile de mama/tata) si functiile lor

Inscrierea o puteti face completand formularul disponibil aici, si aveti posibilitatea de a plati inclusiv la fata locului.