Se stie deja ca am o varsta destul de venerabila (sic!), si ca inceputul anilor ’90 a insemnat pentru mine descoperirea unui univers muzical de care nu prea aveam habar inainte de ’89 :)

Unul dintre primii de care m-am „indragostit” iremediabil la vremea respectiva cu tot patosul pe care varsta mi-l putea oferi a fost Billy Idol. Cireasa de pe tort a fost filmul Speed, care pentru mine a insemnat un milestone de neuitat prin prisma mixului din el: muzica, actiunea si last but not least, Keanuuuuuu!

Imi amintesc cum urmaream cu nesat videoclipul de la Cradle of love, si eram hipnotizata de cat de bine putea sa arate tipa din clip.

Si daca prima data cand a venit in Romania, multi ani mai tarziu, l-am ratat, de aceasta data nu am de gand sa mai pierd ocazia de a fi in fata scenei!

Billy Idol va concerta pe 29 iunie la Arenele Romane, iar eu va ofer sansa de a merge impreuna cu mine la concert. Am pentru voi o invitatie de doua persoane si promisiunea unei seri dementiale pe ritmurile nebune ale punkerului blond :)

Aveti la dispozitie trei zile (incepand de azi si pana joi, 20 martie ora 15:00) in care sa va inscrieti printr-un comentariu, in care sa imi povestiti o intamplare, o amintire din vremurile de glorie ale adolescentei voastre. Daca e legata si de Billy Idol cu atat mai bine. De aceasta data nu va fi cu tragere la sorti, ci ma voi erija eu in juriul absolut, deci, aveti grija ce scrieti si cat de bine va motivati cauza :)

Important de mentionat: pana pe 25 martie, inclusiv puteti beneficia de niste preturi reduse la biletele din Ring!

Pre-sale: biletele Regular pentru concertul Billy Idol la București sunt disponibile la preţul promoțional de 128,4 lei până pe data 25 martie inclusiv. Începând cu data de 26 martie, până în preziua concertului, bilete costă 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 214 lei până în ziua showului, când vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești).

Deci, cum aveti de gand sa ma convingeti? :)