Dear future mom….

Pe una din stradutele vecine cu a noastra traieste o mama cu un baiat care are sindrom Down. Ii stiu de multa vreme, drumurile noastre s-au intersectat de multe ori. Daca inainte de a deveni mama aveam o strangere de inima de fiecare data cand ma intalneam cu ei, odata cu primul copil totul s-a schimbat in mine, si nu mai simteam altceva decat duiosie si mult mult drag fata de acel baietel.

Arareori i-am vazut prin parc, si cred ca izolarea asta a fost oarecumva impusa, fiindca oamenii nu stiu cum sa interactioneze cu un copil cu sindrom Down. Nu stiu, nu pot, nu vor, nu-s in masura sa judec, doar presupun.

M-am intalnit de cateva ori cu ei, eu fiind insarcinata la vremea respectiva. Si fara doar si poate in mine a rasarit intrebarea „cum ar fi daca…..?” Era o temere naturala, fireasca de necunoscut, izvorata din dorinta de a-ti sti copilul pe care il porti in pantec sanatos.

Si-am realizat la un moment dat ca acest „ce-ar fi daca….?” este pana la urma irelevant, ca in ecuatie nu intra decat iubirea. Iubirea perfecta, neconditionata.

Uitati-va la filmulet, si veti vedea ca, intr-adevar, nu este vorba decat despre iubire.

2 Comments

  1. Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pe http://www.salveazaoinima.ro Donatorul va primi pe e-mail voucherul care il va intrebuinta pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat: timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
    Vin cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner (de aici preluati bannerele http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/) sau link in blogroll de pe blogul d-voastra.Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com.
    Va multumim!

    Reply
  2. Ai, de capu’ meu ce m-a făcut să plâng. De ciudă i-am dat share la doi colegi, să plângă și ei.

    Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *