Din categoria „ce mai primesc eu pe mail”, azi despre un gadget pe care zau de nu mi l-as dori, daca mi-ar permite bugetul: Philips VisaPure. Comunicatul venit pe mail zice asa:


Philips VisaPure îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală. Îmbunătăţeşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului şi stimulează microcirculaţia pielii, graţie masajului delicat. Philips VisaPure este unicul sistem de curaţare a feţei cu tehnologia DualMotion care face ca peria să se rotească si să vibreze delicat, în acelaşi timp. Este uşor de integrat în rutina ta zilnică de îngrijire, deoarece o curăţare completă a tenului durează numai 1 minut. Acţionează delicat asupra tenului tău, astfel încât poţi utiliza Philips VisaPure de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. 

Philips VisaPure are două setări, cea dintâi asigură o curăţare delicată, în timp ce a doua are o intensitate mai mare, pentru o curăţare în profunzime. Aparatul se poate folosi sub duş, ori de câte ori faci o baie relaxantă, pentru că este complet rezistent la apă.
Philips VisaPure are trei perii, una pentru ten normal, una pentru ten sensibil și o una pentru exfoliere. Peria normală are 17.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul și îl protejează și poate fi folosită pentru toate tipurile de ten. Peria pentru ten sensibil are 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată și se folosește pentru tenul sensibil. Atât peria normală, cât şi cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic. Peria pentru exfoliere are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte, se recomandă folosirea ei săptămânal, pentru toate tipurile de ten.

Philips VisaPure este un dipozitiv fără fir, flexibil și versatil, cu o încărcare completă asigură 30 de utilizări. Utilizat de două ori pe zi, acumulatorul va ține cel puțin două săptămâni. 

Philips VisaPure costă 749 lei şi este distribuit în magazinele Douglas .
Produsul vine însoțit de două perii (pentru ten normal și sensibil), peria pentru exfoliere se achiziționează separat. Se recomandă înlocuirea periilor de curăţare (pentru ten sensibil şi normal) la 3 luni şi înlocuirea periei de exfoliere la 6 luni. Toate periile pot fi achiziţionate şi separat.

Acum, pretul recomandat prin alte tari este de 199 de dolari (aproximativ 650 lei), deci as usual, la noi este mai scump, dar nah. Un alt minus e ca trebuie sa schimbi periile alea la trei luni. Sau ca peria de exfoliere nu vine in pachetul initial, si trebuie achizionata separat.

Mi se pare cam scump, insa daca e utilizat mai rar, se pot prelungi perioadele de viata ale periutelor. Iar pentru mine chiar ar fi necesar, mai ales ca ma lupt in permanenta cu piele descuamata, exfolieri peste exfolieri si asa mai departe. Poate cand or veni vremuri mai senine, financiar vorbind, mi l-oi lua….

Sau sa raman pe eterna reteta de exfoliere cu malai, tarate, miere si ulei de masline? :)