La mai bine de cinci ani (mai exact cinci ani, trei luni, trei saptamani si patru zile) de cand am scris primul articol pe blog am facut, in sfarsit, marele pas de a schimba complet, atat aspectul blogului, cat si domeniul. De azi ne vedem aici, pe bogdanadobre.ro, intr-o noua infatisare, insa cu aceleasi subiecte, preocupari, povesti si experiente.

Nu as fi putut face acest pas fara Cetin, care mi-a oferit posibilitatea de a avea una din cele mai „cool” teme de wordpress (devenind astfel un fel de „Godfather” al acestui site) si caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul oferit. In rest, tot ceea ce vedeti acum este iesit din manutele mele, cu eforturi si energii depuse in cantitati mari de tot.

A durat mult, aproape doi ani de cautari, de incercari, de lucrat printre picaturi, trecerea pe domeniul propriu fiind mereu undeva la coada prioritatilor mele, insa suntem (aproape) gata. Mai avem de lucru, suntem intr-un „beta testing” in acest moment si sper ca inclusiv feedback-ul vostru sa imi fie de ajutor in a imbunatati aspectul site-ului. Pregatim si un logo nou, fiindca fara logo nu se poate, si la acest capitol trenam, din lipsa de fonduri de investit intr-un vizual pe masura dorintelor noastre, insa il vom avea si pe acesta intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat.

Si da, unul din motivele pentru care am lungit atat de mult aceasta schimbare a fost atasamentul pe care l-am avut si inca il mai am fata de vechea „casuta”. De care mi-e deja dor.

Aveti o sectiune „Despre noi„, una de „Contact„, unde ne puteti scrie oricand, aveti sectiunea de Proiecte, in care am incercat sa adun cam tot ce am facut eu in ultimii ani, pagina „Ne plac„, care desi pare a fi publicitate, va asigur ca nu este, cei adunati acolo habar nu au ca sunt mentionati (sper sa fie o surpriza placuta pentru ei!), un „Blogroll” care va fi populat undeva in saptamanile urmatoare cu acele bloguri care se constituie in lista mea zilnica de lectura online.

Am importat toate articolele din blogul vechi, inclusiv comentariile. Sunt ceva hibe, mai ales la imagini, insa nu ma voi apuca sa le rearanjez, fiindca ar fi o munca sisifica. Sunt peste 1725 de articole importate si aproape 16000 de comentarii adunate in cei 5 ani de blog. Sa le iau pe fiecare la „periat” nu numai ca ar fi cronofag, insa ar fi si relativ inutil. Asa ca, va recomand cu caldura sa folositi tool-ul de search, care functioneaza perfect. Si daca nici asa nu merge, evident, exista pagina de contact :).

Mai am de lucrat la usability, mai ales pe zona de imagini, dar promit sa ma misc repede la acest capitol.

Nu imi mai ramane decat sa va doresc „Lectura placuta” in continuare si sa reveniti mereu cu la fel de mult drag cum ati facut-o si pana acum.