Inca in Bucuresti, desi acum ar fi trebuit sa fiu intr-un tren spre Timisoara. Hopefully, maine chiar mi se aliniaza planetele si ma vad intr-un compartiment cu Kindle-ul in mana vreo opt ore.

Pana una alta azi mi-am pus oja „piersicuta” pe unghii, cu baietii in jurul meu, adulmecand sticluta colorata si ma duc sa ma vad cu Antoaneta, la locul nostru obisnuit, in care, cam de doua ori pe an, ne uita Dumnezeu cu orele, povestind si stand la taclale. Nu preconizez ca intalnirea de azi va iesi din normalul nostru, mai ales ca avem doua subiecte hot pe agenda: lenjerie super sexi si parfumuri. De ce tocmai despre astea? Pentru ca fara ele viata ar fi trist :).

Rebecca e in plina Saptamana Altfel, si chiar e nitel altfel, ca ieri a fost in vizita la Politia de Frontiera, si chiar au trecut granita, pana la vecinii bulgari, cu escorta Politiei :) Nu s-a dat pe spate la vizita muzeului, i s-a parut chiar boring sa vada niste costume de politisti si a venit extrem de suparata pe mine (!) ca nu am lasat-o sa isi ia tableta in excursie. Asta pentru ca aproximativ jumatate din colegii ei erau cu tabletele si cu telefoanele la ei, iar cealalta jumatate erau doar cu unul din gadgeturile enumerate mai sus. Iar eu sunt cam singura nebuna care vrea ca ea sa se bucure de peisaj/alte chestii de copilarie (tot felul de jocuri) si nu vrea sa stea cu ochii intr-un ecran. Nebuna de legat, va spun.

In rest, continui sa ma minunez de organele de stat din tara asta, care odata la cativa ani te transfera ca si companie de la o categorie de contribuabili la alta, dublandu-ti si numarul datoriilor, care apar inregistrate in ambele locuri si iti mai pun popriri si pe cont. Din ambele directii. I heart Romania.