O asociere ciudata, pe care nu am realizat-o pana nu am auzit-o din gura lui Radu, atunci cand l-am rugat sa imi dea un feedback sincer si direct despre cum arata fata mea dupa o saptamana de folosit arsenalul de la Avon, numit “Reversalist”: “este mai moale si mai fina. Este cum o aveai tu inainte”.

“Ok, inainte de ce?” am intrebat eu dupa ce am rumegat un timp afirmatia lui, neintelegand absolut nimic si fiind oarecumva dezumflata de ce auzisem (acum intre noi fie vorba, habar nu am ce asteptari puteam sa am?!? Sa imi zica “esti cu 35% mai stralucitoare”?!?)

“Inainte de copii” a venit raspunsul.  Oh, well, deci asta era. De la copii mi se trage :).

Vorbind serios acum, este o bruma de adevar in ceea ce a spus. Copiii au venit la pachet cu schimbari hormonale. Cu mult, mult nesomn si implicit oboseala cronicizata. Cu lipsa de timp si sarit peste o rutina pe care oricum nu mi-o insusisem niciodata cu adevarat si nu o respectasem cu strictete. Siiiii, au trecut anii, iubirea mea. Pielea de la aproape 37 de ani nu mai e ca pielea de la 25 sau 30 de ani. Well, asta ca sa enumar “scuzele” asa, la o prima strigare. Sa mai pun si fumatul din ultimii doi ani (probabil cea mai neinspirata idee avuta de mine vreodata – reapucatul de fumat), sa mai pun si lipsa mea de interes fata de ce ar trebui sa fac cu tenul meu la varsta asta, si a iesit un cocktail semi-Molotov. Da, in continuare sunt norocoasa. Spre deosebire de alte persoane, nu am dat in nici o acnee, nu mi-a umplut fata de eczeme, pete, bube, cosuri etc. Insa fata mea arata ca un desert care nu a mai vazut ploaia de jumatate de secol. Asa ca atunci cand echipa Avon m-a intrebat daca vreau sa testez gama Reversalist, nu am ezitat. Si dincolo de fapul ca aveam sa incerc pe mine o gama completa, m-am bucurat ca intr-un fel, totul se va intampla pe o perioada indeajuns de lunga de timp incat sa imi creez acea rutina pe care am fost incapabila sa mi-o insusesc in toti anii astia. Un fel de “noblesse oblige”.

Cam atat deocamdata. Am o saptamana de cand am inceput testarea, inca sunt cu reminderul in telefon, am sarit intr-o seara peste rutina, recunosc :), am jurnal in care imi notez impresiile si despre care voi povesti in postarile viitoare. Si nu, nu va fi din categoria: pielea a devenit cu 40% mai fina, cu 85% mai hidratata si 65% mai putin riduri.

Mai jos aveti si lista completa de maglavaisuri cu care ma „infrumusetez” eu zilnic:

ANEW Reversalist Complete Renewal DAY – faina, insa intra cam repede in piele pentru gustul meu.

ANEW Reversalist Complete Renewal NIGHT –  pare light, insa e densa. e preferata mea pana acum, si singurul lucru care ma opreste din a o folosi si ziua, este discursul doamnei dermatolog, care mi-a spus ca ingredientele din cremele de noapte functioneaza cum trebuie in absenta luminii.

Crema antirid pentru ochi – as fi preferat-o mai concentrata

Elixir illuminator – asta este absolut genial, am zis ca o sa imi fac niste poze „inainte si dupa”, fiindca e amazing cum umple ridurile. daca imi spunea cineva ce face, nu l-as fi crezut.

Gel de curatare – formula 2 in 1: curata si revigoreaza – mi-a inlocuit rutina cu demachiantul si tonicul. Inca am mixed feelings aici, revin cu ceva detalii mai incolo

Ser pentru fermitate – love it!

Si o mare bila alba pentru toate produsele la capitolul parfum. E imperceptibil, fain si placut. Exact asa cum ar trebui sa fie.