Ma aflu in plina perioada de testare impreuna cu Avon si nici nu prea stiu cu ce sa incep :)

Poate cel mai mare beneficiu pe care l-am avut de cand am intrat in aceasta poveste a fost ca mi-am creat in sfarsit o rutina, de la care nu ma abat (am dat un rateu intr-o seara cand am fost pana peste poate de obosita!). Este o rutina la finalul careia imi zambesc in oglinda, fara exceptie, si conteaza enorm (in paralel cu zambetul analizez si numarul ridurilor de expresie, dar asta e alta poveste).

Screen Shot 2014-04-26 at 09.44.05

Ma mai surprind pe parcursul zilei atingandu-mi obrajii, lucru pe care evitam sa il fac in trecut, fiindca stiam ce voi simti, si anume o piele aspra si uscata. Not anymore. Chiar si baietii s-au obisnuit sa imi tot mangaie obrajii, si intr-o seara l-am prins pe Raducu la inghesuiala si l-am intrebat cum i se pare pielea lui mami, iar el mi-a raspuns ca “fumoasa”. Apai, ce Dumnezeului sa mai imi trebuiasca altceva?!?

Nu stiu ce sa va mai zic altceva, fiindca ridurile oricat mi le-as analiza, nu pot sa spun ca-s mai putine, mai multe, mai estompate sau nu. Recunosc ca ma ingrijoreaza niste riduri pe care le vad dimineata, care-s perpendiculare pe cele din coltul ochilor, si pe care le-am concluzionat ca venind de la pozitia mea de somn si le-am numit riduri sifonate (cu “sh”), care dispar pana spre seara, insa reapar dimineata urmatoare. E un semn ca stau destul de prost cu elasticitatea pielii, si asta este unul din subiectele pe care vreau sa le aprofundez cu doamna dermatolog din echipa Avon, caci mi se pare ca e cam devreme la 36 de ani sa fiu atat de inelastica.

Una peste alta complimente primesc, mai stangace sau mai experte, deci e de bine, eu ma simt fabulos (partea cu spalatul pe fata dimineata cu apa rece e de-a dreptul energizanta, nu stiu de ce am fugit de operatiunea asta atatia ani!), ador cremele din gama asta, ce mai, ador tot ritualul.

Apropos de complimente, Avon si-a propus sa stranga o colectie impresionanta de complimente nereusite pe Facebook si pe Twitter, sub hashtag-ul oficial: #complimentestangace, si pe website-ul https://www.avon.ro/complimentestangace/

Asa ca intrebarea mea pentru voi este urmatoarea: Ati primit recent un compliment stangaci? Nu-i nimic, asa puteti intra in concurs. Cel mai nepotrivit compliment al zilei va fi premiat cu produse ANEW Reversalist.