Mai tineti minte ca va povesteam de un atelier de impletituri? Eh, eu si Rebecca am fost prezente la el, ne-am jucat una cu parul celeilalte si a fost o experienta de conectare foarte placuta pentru amandoua, si-am plecat de acolo avand in gand un singur lucru: ca ar fi bine sa ne facem din asta un obicei. Si iata ca nu am fost singura care a gandit asa, ca fetele care au organizat atelierul au pus la cale un intreg curs, in care sa fie timp sa invatam pe indelete toate impletiturile :)

Voila anuntul integral mai jos, noi ne  inscriem caci nu vrem sa il ratam :)

Cum ar fi daca in fiecare dimineata ne-am rezerva 10 minute in care sa ne conectam mintea si sufletul cu fiica noastra, in timp ce ii facem o frumoasa pieptanatura twist, ca a Elsei din animatia Frozen, care sa ii dea incredere la scoala?

Asta am incercat sa le invatam pe mamici la Atelierul Cosite Urbane de Florii de la Muzeul Taranului Roman – o metoda readaptata prin care sa se apropie de fiicele lor si sa le transmita intelepciunea pe care au mostenit-o de la mamele si bunicile lor, prin impletirea parului.

La propunerea mamicilor, organizam acum un curs de Cosite Urbane cu Irina Latis, la care te invitam impreuna cu fiica ta!

Ce ne propunem la cursul de Cosite Urbane?

  • Sa invatam cateva tehnici de baza ca spic, coada de peste, impletitura in 4 suvite, cosite rasucite si cascada, din care vom face 12 tipuri de impletituri.
  • Sa cream propriile pieptanaturi pornind de la impletiturile de baza.
  • Sa intarim relatia cu fiica noastra prin petrecerea unui timp de calitate impreuna.
  • Sa deprindem cateva metode de relaxare si generare a energiei pozitive prin jocuri si exercitii ce pot deveni un ritual al fiecarei dimineti.

Cum este structurat cursul?

Structura 4 cursuri x 2 ore fiecare
Date:
 11 mai, 18 mai, 25 mai, 8 iunie

Interval orar: 11.00-13.00
Locatie: sediul BluParty, pe Magura Vulturului nr. 42, aproape de Piata Iancului (harta aici)
Varsta minima a fetitelor: 7 ani
Perechi mama-fiica: 12
Pret: 190 lei pentru o pereche mama-fiica si 250 lei pentru o pereche mama si doua fiice

Plata: se face integral, la primul curs

Inscriere: in formularul de aici pana vineri, 9 mai, ora 13.

 

In cadrul fiecarei sedinte ne vom conecta la dinamica mama-fiica prin cateva jocuri si exercitii de relaxare si concentrare. Un fotograf va surprinde instantanee memorabile ale fetitelor impreuna cu mamicile lor.

Cine va sustine cursul?

Cursul este sustinut de Irina Latis, initiatoarea proiectului Cosite*Urbane. ‘Mi-am descoperit harul pentru împletit cosite in copilarie cand, urmarind-o pe mama impletindu-ne cositele mie si surorii mele, am realizat cu uimire ca degetele mele pur si simplu stiu ce au de facut.’