Azi a fost prima zi in care baietii au stat in piscina fara aripioare ori colac, doar cu baghetele. Bonus, azi am avut ocazia sa ii urmaresc pe ascuns, de undeva de pe primul culoar (ei fiind pe ultimul) si sa vad ce Dumnezeului fac ei o ora intreaga in apa de nu se plictisesc (si culmea, nu se joaca!) si a doua zi abia asteapta sa mearga din nou la Sedi/Fizu (Raducule mama, il cheama  S I L V I U). Fac treaba, il asculta pe Silviu fara sa comenteze, ceea ce mie mi se pare SF si mai ca imi vine sa il aduc pe Silviu acasa sa ne predea niste lectii de parenting pe cooperare. Si eventual sa il aduc si pe la conferinte in calitate de guest speaker expert. Nu glumesc, e incredibil ce face pustiul asta (care in putinul timp liber pe care il are citeste „Procesul de la Nurnberg”)

In tot intervalul de 60 de minute, in care, by the way, eu am facut 50 de lungimi de bazin, adica 1,25 kilometri (ovatii la scena deschisa, va rog!), l-am auzit o singura data pe Silviu strigandu-l de vreo trei ori pe David pentru a-i atrage atentia.  De vreo doua ori, la inceputul lectiei mi-am auzit cate un „Mami, mami, mami!”, la care eu am raspuns: „Mami nu e aici, doar vi se pare ca eu sunt mami” si asta a fost.

Screen Shot 2014-05-15 at 16.43.55

In alta ordine de idei, am tot vrut sa spun, uitati-va pe Summer Camp. Eu am inscris-o pe Rebecca, pentru doua saptamani, fiindca mi se pare cel mai potrivit program pentru ea. Numai uitati-va care sunt activitatile zilnice, si daca sunteti oarecumva stresati ca e „too much”, stati linistiti, nu au de gand sa scoata din ei multipli campioni, ci pur si simplu sa ii deprinda cu un stil de viata activ si sanatos, care, sa recunoastem acum, le lipseste de cele mai multe ori copiilor din generatia actuala.

Sunt si niste reduceri la inscriere, aveti toate detaliile pe linkul de mai sus.

Eu, desi au trecut cinci saptamani de cand fac miscare in ritm sustinut, inca fac febra musculara la inceputul fiecarei saptamani. Si o duuuuc tot asa, pana spre finalul saptamanii, cand in sfarsit incepe sa imi treaca, dupa care lunea o iau de la capat. Saptamana asta am testat grupa de „Bikini Party” si grupa de Zumba (care este pusa in mod nefericit dupa Bikini Party, motiv pentru care la jumatatea orei mi-am luat coada intre picioare si m-am facut nevazuta din sala, ca ma prelingeam de la atata efort). Bikini Party este un program care, dupa cum transmite si numele, iti lucreaza cu preponderenta si obstinatie muschii din zona fundului, coapselor, soldurilor si abdomenului. Si este ru-pe-re! Pe de alta parte, abia astept sa se faca din nou luni sa merg la ora :))

Am devenit clienta fidela la Pilates, o ador pe Gloria care tine ora de miercuri dimineata (aveti un interviu mai vechi cu ea aici pe blog) si dupa atatia amar de ani in care corpul meu a fost „imprumutat” in mod conjunctural, acum simt ca in sfarsit l-am recuperat si ma simt al naibii de bine! Nu mi-am facut vreun scop anume cu cifre exacte, nu m-am masurat, nu vreau sa dau jos kilograme, de fapt nu vreau decat sa ma simt bine, iar la capitolul asta bifez din plin, chiar daca am avut zile intregi in care m-a durut fiecare muschi din corp. Si nu-s masochista :)

Am si un tel, totusi: in vara particip la Swimathon si vreau sa fiu fit si toned pentru evenimentul asta, astfel incat, pe oricine voi reprezenta sa il fac sa fie mandru de mine si de prestatia mea :)