Cumpar de vreo sapte ani de zile de pe Victoria’s Secret. Cam o data pe an imi luam la clearance, de la costume de baie, la blugi, rochii, si faimosii UGG-i. Asa am ajuns sa imi iau o frumusete de costum de baie la 20 de dolari, de la Lucky Brand (redus de la vreo 90), blugi la 10 dolari (unde gasesc eu in tara asta blugi la 30 de lei?!?) si UGG-i la maxim 100-120 de dolari (exact aia care costa la magazinele noastre de fite 1200 de lei). Toate bune si frumoase, nu am avut in toti anii astia nici o experienta nasoala cu ei, ba dimpotriva, mi-au trimis din greseala la un moment dat niste slapi masura 39, le-am dat mail inapoi frumos, spunandu-le ca nu imi permit sa fac retur la ei (ei costasera 6,99, iar returul cu dhl-ul, cel mai ieftin ma costa vreo 40 de dolari), si oamenii mi-au raspuns imediat sa ii pastrez si mi-au trimis for free, fara cheltuieli de transport, o alta pereche, masura mea, cea comandata initial.

In ultimii doi ani chiar nu am mai comandat nimic din lipsa de bani, insa asta nu m-a oprit sa nu balosesc lunar la arrivals-urile lor. Am o slabiciune pentru costume de baie, una mare de tot, vecina cu obsesia, motiv pentru care cred ca am in sertar peste 15 costume de baie, cumparate de-a lungul anilor, si nu imi vine sa ma despart de vreunul. Unele-s cu pantofii, io-s cu costumele de baie.

Anul asta este primul an in care aproape nimic din ce au astia pe site nu ma mai tenteaza. Ba dimpotriva, unele chiar ma socheaza. De ce? Aflati acusi.

Mintea mea spune ca daca vrei sa te bronzezi, apai sa o faci cat mai uniform si cat mai „fara linii”. Unele in disperarea de a se bronza fara linii fac plaja topless, ceea ce, tot dupa mintea mea, este o miscare vecina cu inconstienta si prostia, dar in fine.

Mintea mea se pare ca nu mai functioneaza dupa reperele astora de la Victoria’s Secret, altfel nu imi explic de ce ultima lor colectie este un elogiu adus benzilor, cablurilor, firelor, impletiturilor si nodurilor.

Despre pozitiile ciudate in care sunt surprinse protagonistele, precum si despre varsta lor incerta a carcotit Scary Mommy, cea care de fapt mi-a oferit si imboldul necesar de a pune pe hartia virtuala si carcotelile mele. Inclusiv imboldul din titlu ii apartine.

Toate imaginile, blablabla apartin, evident Victoria’s Secret.

Iar eu ravnesc la costumele astea care sunt de o simplitate uluitoare si absolut dementiale in simplitatea asta a lor. Cu preturi pe masura… Oh, well…