Daca pe Rebe am reusit sa o invatam extrem de usor si de „smooth” sa mearga pe bicicleta, la David ne-am lovit de ceva coarne tauresti si o rezistenta mare la schimbare (de pe patru roti pe doua roti). El nu a fost deloc reticent, insa am simtit nevoia de cineva profesionist care sa il invete cum e cu mersul pe bicicleta, si conjunctura favorabila ni l-a scos in cale pe Alex Calta si Scoala de Pedalat. Ne-a dat de furca vremea asta capricioasa, care ne-a pus in postura de a tot amana si anula intalnirile noastre din Parcul Carol, insa intr-un final am reusit si-am ajuns la prima ora. david a avut nevoie de doua sedinte complete, asta a insemnat patru intalniri a cate o ora fiecare, trei dintre ele s-au desfasurat cu bicicleta de scoala, in timp ce in ultima a pedalat pe bicicleta lui.

A invatat extrem de usor, rapid si firesc, Alex este genul de „invatator” pe care il asculti fascinat, este un profesionist desavarsit si foarte, foarte deschis. La ultima noastra intalnire, David il luase pe „NU vreau” in brate, se sculase de fapt de dimineata mai morocanos, si refuza sa iasa din masina sa inceapa lectia. Alex a fost singurul care  l-a convins in mai putin de doua minute, si well, a avut succes fiindca i-a facut o oferta de nerefuzat: sa sara peste el cu bicicleta :)

Acum avem doi copii care merg perfect pe bicicleta, un al treilea care pedaleaza si el, in sfarsit! Mai ramane sa vina bicicleta lui Radu, sa imi iau si eu cu imprumut o bicicleta de undeva, si pornim toti cinci pe doua roti!

Pe Alex il gasiti pe www.scoaladepedalat.ro, o sesiune (doua sedinte de cate o ora) pentru copii costa 150 de lei, este un pret mai mult decat ok, tot ce se poate ca ai vostri copii sa aiba nevoie de o singura sedinta (David este la limita minima de varsta si nu prea stia deloc sa mearga pe doua roti). Mergeti cu toata increderea.

PS: e valabil si in cazul adultilor :)