1. Stanca Dunarii

2. Irini Studios

Doua locuri aflate la o distanta apreciabila unul de  celalalt si totusi extrem de aproape in inimile noastre. Daca de Irini ne-am lipit inca de acum trei veri, Stanca Dunarii a fost revelatia acestui an si de vreo doua saptamani incoace ne facem zeci de calcule cum si cand sa mai dam o fuga pana acolo, fiindca pur si simplu trebuie sa o facem.

Dincolo de orice explicatie rationala, ca locul unde e amplasata pensiunea este fabulos, ca mancarea este wooow, camerele la fel, ca ai parte de ospitalitate din aceea naturala, ca e kid friendly, curat, frumos, etc si etc, este ceva ce te cheama din nou si din nou, odata ce te-ai dus o data.

De la Irini abia ne-am intors si simt cum ma cuprinde o deznadejde uriasa cand ma gandesc ca mai ajungem abia anul viitor. Si ca 14 zile nu-s indeajuns, ca patru vacante acolo nu au fost indeajuns pentru a descoperi tot ce are de oferit insula aceea. Sper sa ma mai incarc cu ceva energie pozitiva dupa Delta, sa imi fie indeajuns pentru toate lunile oribile de toamna si iarna.