Cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru mine (dupa lasatul de fumat – ala e „all time best thing” ) a fost sa ma apuc de alergat. De sambata trec la urmatorul pas, si eu si Radu fiind inscrisi la Midnight Run, la cursa la 10k. Cand voi avea timp voi incerca sa povestesc in detaliu tot ceea ce am invatat eu in aceasta perioada, atat despre mine cat si despre echipamentul cu care se alearga, de ce alergatul chiar da dependenta si inca una serioasa de tot si de ce pana la urma este cea mai affordable solutie pentru cineva care doreste sa faca ceva bine pentru propriul corp, dar care are restrictii de buget, dar mai ales de timp. Bonus, niste sugestii de muzica (pentru amatori) – pentru femei este un must, mai ales daca nu vrei sa auzi „vorbele de bine” ale barbatilor de barbati romani pe langa care ai ghinionul de a trece.

Pana atunci, va las cu articolul acesta mai vechi, cu motive pro alergat la maratoane. Cam la fel e si la alergat. Iar motivul 1 pentru care eu nu mai pot vedea o viata fara alergare este acesta:

„Pentru ca nu multi oameni sanatosi la cap practica aceasta forma de tortura moderna numita alergare, de multe ori va trebui sa alergi singur in antrenamente. Dar asta e un lucru bun, pentru ca acel timp petrecut singur iti va permite sa iti faci un pic de curatenie in camera de la mansarda. Sa aranjezi un pic mobila, vezi ce mai trebuie aruncat, ce mai trebuie mutat in alta parte. Un fel de Feng Shui Freudian.”