Nu stiu daca m-am bucurat mai mult acum un an cand am auzit ca vine Alfie, sau m-am bucurat anul acesta, cand am auzit ca revine in Romania. Si mi-as dori sa revina an de an, astfel incat ceea ce are el de spus despre cresterea si educarea copiilor sa ajunga la cat mai multi parinti.

Pentru inceput va las cu cele doua episoade de live-blogging de anul trecut care, spre bucuria mea, sunt printre cele mai citite articole din istoria acestui blog.

Partea 1 – Scolile pe care le merita copiii nostri

Partea 2 – Parenting neconditionat

Sunt mandra ca sunt si anul acesta partener media al conferintei lui Alfie, voi avea cateva surprize pentru voi, pana atunci chiar va rog sa recititi transcrierile mele si daca v-au convins, sa va si inscrieti pe Totul despre mame.

Subiectul abordate in cele doua parti este arzator, legat de felul in care ar trebui sa schimbam optica si sa vedem dincolo de educatia conventionala in care, din pacate, inca suntem mult prea ancorati.

Daca tot nu v-am convins, va recomand sa urmariti interviul oferit de Alfie Kohn, realizatorului Garantat 100%, Catalin Stefanescu.

 

Am mai scris despre Alfie aici.

Deci, save the date:

alfie-pag1