Distractia a reinceput. Si pentru ca a tot circulat leapsa aia cu fericirile, iar eu, desi am fost taguita de mai multe ori, am tacut malc (le-am tinut doar pentru mine, dintr-o doza maxima de egoism), va spun totusi cele trei „fericiri” ale mele:

  1. a venit toamna. sau a venit frigul. sau a plecat vara. sau iar avem lumina cu lingurita.  sau… in ce varianta vreti voi, suna ca dracu.
  2. a inceput fiica-mea scoala. idem ca la punctul 1, in orice varianta ati pune-o, tot ca naiba suna.
  3. au inceput baietii gradinita. idem ca la punctul 1 si/sau 2.

„Fericirile” sunt valabile vreo opt luni de acum inainte, si nu incercati sa ma consolati spunandu-mi ca ne intram noi in ritm, ca tot ce vom face va fi sa ne resemnam si atat.

Ma duc sa plang.

In alta ordine de idei, daca nu ati fost pana acum la Innersound, anul asta ar cam fi cazul sa faceti o vizita. Cel putin una. Innersound e un melanj de muzica-cinema-fotografie, o combinatie efervescenta si inedita, e practic evenimentul de neratat al acestei luni.

Aveti programul complet la ei pe site, pe alese, pentru toate gusturile, si o Silent Film Night care se anunta „cireasa de pe tort”. Imi place toata nebunia asta de concept pentru ca este o particica din sufletul Sabinei acolo.

Diseara il puteti asculta pe SillyConductor care suna demential (mostra mai jos, dati play cu incredere), la Inspayer incepand cu ora 22:00.

SillyConductor

Uf, ce as fi mers si eu! Ma mai duc sa plang o data.