Cinci ani si jumatate are Ana Coman. Ana a fost diagnosticata acum mai bine de doi ani cu epilepsie, numai ca diagnosticul nu a fost cel corect si acum totul s-a transformat intr-o cursa pe viata si pe moarte, la propriu. Ana sufera de encefalita Rasmussen, o boala atat de rara, incat in lume sunt inregistrate 500 de cazuri in acest moment. Aceasta encefalita da intr-adevar si episoade epileptice, insa problema cea mai mare a fost ca, nediagnosticata corect si la timp, boala a avansat, si in acest moment este in stadiul al treilea (detalii aici)

In acest moment singura sansa este extirparea partii din creier care a fost afectata de boala si un lung proces de recuperare. Insa pana la recuperare este nevoie de bani si este nevoie de bani multi.

Fundatia Mereu Aproape a pus la dispozitie in aceasta saptamana numarul lor, 8848 pentru cazul Anei, va rog, chiar si un sms conteaza. Am mai zis-o, pentru noi 2 euro inseamna o cafea in minus, 12 tigari sau you name it, pentru ei, pentru Ana si pentru ceilalti copii, inseamna VIATA.

Haideti sa ne facem un obicei din a da cateva sms-uri la acest numar. Si saptamana asta cu atat mai mult, cu cat Ana e programata in noiembrie in Germania.

Povestea Anei o puteti citi si aici.

Eu nu mai stiu ce sa mai spun.