Poate fi o trecere brusca de la cadoul anterior la cadoul de azi, insa va asigur ca si cel de azi e la fel de cool si de „glossy”.

Saptamana asta a fost Saptamana Internationala a Purtarii Bebelusilor, pe care deh, eu nu pot spune ca o mai aniversez (chiar daca nu mai departe de acum doua saptamani eram cu Raducu in spate, si vai ce decizie inteleapta am luat cand l-am urcat in Luna de la Poarta-ma, ca eram la un targ de toamna si era un haos generalizat si o aglomeratie generatoare de fiori). Deci da, nu mai sarbatoresc, cel putin nu asa cum o faceam in vremuri de mult apuse, insa asta nu inseamna ca nu pot fi folosita ca vehicol virtual, pentru a va oferi o frumusete de sling de la Mamagolo prin bunavointa MaNa.

sling-reglabil-cu-inele-100-bumbac-de-la-3-5-kg-masura-unica~8373720E rosu ca focul, culoarea perfecta pentru perioada asta, o pata de culoare in marea de griuri care a cuprins orasul odata cu venirea toamnei.

Sau albatrul intens al cerului curat si nepoluat. Sau poate va face cu ochiul nuanta mea favorita, verdele acela inchis al padurii. Ok, cea care va fi norocoasa castigatoare va avea ocazia sa isi aleaga din cele trei culori. Eu am o slabiciune pentru nuanta asta de verde (de fapt, am o slabiciune pentru verde in general), motiv pentru care am ales sa ilustrez articolul cu slingul cel verde :)

Este cu inel, nedublat, din țesătură dublu diagonală, ultra rezistent și durabil, foarte comfortabil și se ajustează ușor.

Greutatea recomandată: 3,5 kg – 20 kg. Compoziție: 100% bumbac. Are mărime unică: 200 x 70 cm.

Deci, sarbatorim si anul acesta purtarea bebelusilor. Si merita sarbatorita, fiindca este printre cele mai firesti si naturale lucruri din lumea asta si cu ajutorul sistemelor de purtare am strans niste amintiri de neuitat din plimbarile mele lungi cu baietii. Asa ca, dragele mele, purtati-va bebelusii, nicaieri nu se vor simti mai bine ca la pieptul vostru. Este un schimb de endorfine de care imi amintesc cu zambetul pe buze si care imi lipseste acum, de cand au crescut copiii. Iar acum aveti ocazia sa puneti mana pe frumusetea asta de sling!

Ok, va astept deci cu un comentariu, m-as bucura mult sa imi povestiti o experienta frumoasa pe care ati avut-o, o excursie in care wrapul/slingul/SSC-ul  v-a fost de mare-mare ajutor sau ce va mai vine in minte legat de purtarea bebelusilor. Sa se adune cat mai multe marturii frumoase aici :)

De decis ne vom decide eu si cu Maria, „mama” magazinului MaNa, pe final de weekend si promitem sa va anuntam pana sa se termine ziua de duminica, tot aici, intr-un alt articol :)

PS: eu desi stiam ca Maria aduce o multime de lucruri faine in magazin la ea, habar nu aveam ca aduce si trotinete, asa ca uite cum intru eu la cheltuieli :)

Spor la comentat!