A fost greu sa deliberam, mai ales mie, cu atat mai mult cu cat pe unele din participante le cunosc personal, deci factorul subiectiv si-a  bagat un pic codita, insa m-am linistit in momentul in care am vazut cum arata si topul Mariei, fiindca cel putin in privinta locului 1 am fost amandoua de acord, ii apartine Ralucai L. Cu ocazia asta am descoperit ca are si un blog, in care dezbate, evident teme de parenting, asa ca mi-am mai adaugat un site in feed-ul meu personal. Ceea ce va recomand si voua de altfel, fiindca e bine structurat si bine scris :)

Raluca, pe mine m-ai castigat iremediabil cand ai mentionat de Maraton :)

Pentru voi, celelalte mamici, nu va mai spun decat sa va purtati puii cat de mult puteti voi, sa ii tineti aproape de pielea voastra, ca este bine si pentru voi, dar mai ales pentru ei, si sa profitati de acesti ani miraculosi, fiindca trec extrem de repede :) si odata cu ei vin alte provocari, la fel de frumoase, insa cu perioada asta skin-to-skin nu va mai intalniti (decat daca mai faceti inca un bebe:)).

Si nu uitati, salvati-va MaNa in lista voastra scurta de magazine preferate. Aveti acolo parte de o selectie de produse unul si unul, la preturi foarte foarte ok (o spun si imi asum asta, mai ales ca eu cunosc cam toata piata de produse organice, responsabile, ecologice si naturale), aveti de unde alege, si dincolo de asta este o interactiune one-to-one de care nu veti avea parte la multe magazine online, bio sau nu.  Si pana va decideti ce si cum, puteti sa le dati si-un like pe Facebook :)

Spor la purtat, thanks MaNa de cadoul oferit, nu disperati, vor mai fi ocazii :)

Raluca, ne auzim pe formularul de contact sa iti spun cum intri in posesia premiului.